Helena Garcia Melero i Lluís Marquina
Helena Garcia Melero i Lluís Marquina

Helena Garcia Melero i Lluís Marquina tornen amb "Tot es mou" aquesta tardor, el magazín de les tardes de TV3 amb novetats i cares imprescindibles. L'espai d'actualitat i d'entreteniment diari vol acompanyar els espectadors en una franja horària en què actualment es mouen molts fets de gran interès, i a un ritme trepidant.

A "Tot es mou", Helena Garcia Melero seguirà cada dia enganxada a l'actualitat, donarà veu als protagonistes del moment, anirà en directe allà on passi la notícia i tractarà aquelles qüestions que toquen més de prop els ciutadans, amb un to amable i distès, però sempre en profunditat.

En aquest apartat, el magazín estrena tertulians com Carla Vall, Carlos Enrique Bayo i Mireia Boya, entre d'altres. I, a més, es continuarà conversant amb cares imprescindibles ja a les tardes com Cristina Fallarás, Max Pradera, Elisa Beni oAntón Losada.

"Tot es mou" inclou registres diversos per tractar, d'una banda, qüestions estrictament informatives, i, de l'altra, de divulgació i entreteniment. El programa mantindrà l'anàlisi de l'actualitat tant des d'un prisma seriós com humorístic. Serà aquí onLluís Marquina estrenarà les col·laboracions de Carme Ruscalleda, que donarà consells i trucs de cuina a l'audiència. També comptarà amb la humorista Dolors Boatella, la "instagramer" Juliana Canet i el músic Lluís Gavaldà, des de Londres. I tornaran a acompanyar Lluís MarquinaElisenda Pineda i Dani Jiménez amb els seus experiments científics.

El programa jugarà amb connexions en directe, la tertúlia, reportatges, entrevistes i l'anàlisi dels temes del dia, ampliant-los en molts casos i buscant-ne l'aspecte pràctic i curiós. I, sobretot, buscarà oferir a l'espectador una tarda de televisió sòlida, amb ritme i entreteniment i lligada en tot moment a l'actualitat.

Anar al contingut