En principi, Helena Garcia Melero ha acceptat el repte de presidenta de la Queens League
En principi, Helena Garcia Melero ha acceptat el repte de presidenta de la Queens League
Proposta en directe al "Tot es mou"

"A tope, gas, m'animo!": Helena Garcia Melero presidenta de la Queens League?

Gerard Romero és un dels presidents de la Kings League i ha fet la proposta a la presentadora en ple directe del "Tot es mou"

El responsable de Jijantes i un dels presidents de la Kings League Gerard Romero, és un dels col·laboradors fixos del "Tot es mou", on comenta cada setmana la jornada de la lliga de Piqué i Ibai Llanos. Ell és l'streamer capaç de guanyar dos Premis Esland i fer ballar la ja famosa Haka a les 10.000 persones que omplien l''auditori de la gala dels premis.

 

I avui l'ha tornat a fer al final de la secció on explicava els detalls de la Queens League: "Helena, vols ser presidenta?".  L'Helena primer no s'ho creia: "Home, m'ho dius seriosament? De la Queens?". Però el Gerard no s'ha arronsat: "T'has de comprometre a fer streamings els dissabtes a la tarda i no sé si estàs preparada a casa". I si el responsable de Jijantes manté el tipus, l'Helena no és menys i s'ha tirat a la piscina: "'A tope'! Gas! M'animo!

 

 

@tv3cat Proposta en directe al #TotEsMouTV3! Veus a Helena Garcia-Melero de presidenta de la Queen's League, com proposa @Gerard Romero ? #GerardRomero #queensleague #kingsleague #kosmos ♬ original sound - TV3

 

I aquí ha saltat la notícia. Però, quan ja ho tenien fet, pactat, encaixat o digueu-li com vulgueu, el Gerard Romero, president de Jijantes, streamer guanyador de dos Premis Esland i amo i senyor de la Haka ha posat seny.

Gerard Romero: "Negociem"
Helena Garcia Melero: "Negociem"

 

Arribaran a bon port les negociacions? El "Tot es mou" tindrà la seva ambaixadora a la Queens League? Helena Garcia Melero en serà presidenta? De moment, el que ens ha avançat Gerard Romero és que d'aquí dues o tres setmanes hi haurà la presentació oficial de la Queens League.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut