Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
El crític de cine Toni Garcia ens presenta pel·lícules interessants al "Tot Es Mou"

9 estrenes de cinema des de casa

Repassem algunes de les estrenes que ja podem gaudir des del sofà de casa, i les que vindran, inclosa l'esperada nova pel·lícula de James Bond

El tancament i les restriccions d'aforament de les sales de cinema a causa de la pandèmia han provocat que moltes estrenes cinematogràfiques previstes per al 2020 es posposin o es cancel·lin. Ara, l'allargament d'aquestes mesures fa que les grans productores cinematogràfiques es replantegin la seva estratègia comercial i valorin estrenar alguns dels seus títols directament a través de les plataformes de streaming, sense passar per sales. El crític Toni Garcia ens ho explica al "Tot Es Mou" i repassa alguna de les estrenes que ja podem gaudir des del sofà de casa i les que vindran, inclosa potser la l'esperada nova pel·lícula de James Bond.

 


"Sin tiempo para morir"


Dir.: Cary Joji Fukunaga, 2021

 

La nova pel·lícula de l'agent 007, l'última amb Daniel Craig interpretant a l'icònic personatge, podria estrenar-se directament a alguna plataforma de streaming. Es rumoreja que Apple TV o Prime Video podrien haver posat una sucosa oferta econòmica sobre la taula que estaria fent dubtar Universal Pictures.

 


"El juicio de los 7 de Chicago"


Dir.: Aaron Sorkin, 2020 (Netflix)

 

La nova pel·lícula del guionista i director Aaron Sorkin ("The West Wing")  ja es pot veure la plataforma de streaming Netflix. Inspirada en el judici real a 7 activistes implicats en els aldarulls de Chicago de 1968, compta amb el còmic Sasha Baron Cohen en un paper dramàtic pel que, segons el nostre crític, podria optar a l'Oscar. Cinema polític americà que apel·la a la nostàlgia."Mank"


Dir.: David Fincher, 2020 (Netflix)


El director de "Seven" o "La red social" estrena la seva nova pel·lícula amb el suport també de Netflix. Pel nostre crític, pot ser la pel·li de l'any i la gran candidata als Oscars. Rodada en blanc i negre, explica la història de Herman J. Mankiewicz, el guionista de "Ciutadà Kane", interpretat pel camaleònic Gary Oldman.

 


"Borat: Subsequent Movie film"


Dir.: Jason Woliner, 2020 (Amazon Prime Video)La seqüela de l'èxit de taquilla amb el delirant personatge creat pel còmic Sasha Baron Cohen, a camí entre el documental i la càmera oculta, s'ha estrenat directament a la plataforma Prime Video. Un personatge que pot generar estima o aversió, segons els gustos de cadascú, que torna per carregar contra la política de Trump, la ultradreta o els antiavortistes. Una segona part entretinguda (però que no sorprèn).

 


"Rebecca"


Dir.: Ben Wheatley, 2020 (Netflix)
 

"Remake" del clàssic d'Alfred Hitchcock no gaire reeixit que ja es pot veure a la plataforma Netflix.

 


"Juego de espías"


Dir.: Peter Segal, 2020 (AmazonPrime Video)Una bona pel·lícula familiar amb l'actor i exlluitador professional Dave Bautista. Un espia de la CIA que fica la pota i el destinen a una feina aparentment rutinària: cuidar una nena. Naturalment, la cosa es complica. Ja es pot veure a Prime Video.

 


"Mulan"


Dir.: Niki Caro, 2020 (Disney+)Segons el nostre crític, la millor de les adaptacions de Disney de clàssics animats a imatge real dels últims anys. Es va estrenar anticipadament a través de Disney+ mitjançant un pagament extra, però aviat tots els usuaris de la plataforma en podran gaudir.

"Soul"


Dir.: Pete Docter, Kemp Powers, 2020 (Disney+)El moviment més desconcertant de Disney aquest any: posar la gran pel·li de Pixar (alguns crítics diuen que la millor que han fet mai) directament a streaming sense pagament extra. Una gran estrena per al dia de Nadal a Disney+.
 

"Border"


Dir.: Ali Abbasi, 2018 (Filmin)

L'última proposta del nostre crític és la menys comercial. Una pel·li sorprenent sobre una dona que treballa en un aeroport i que té un do molt particular i inquietant. Ja disponible a la plataforma Filmin.

 

Toni Garcia Ramon és periodista i escriptor i ha treballat per a més d'un centenar de mitjans com el Wall Street Journal, Travel &Leisure, El País, Fotogramas, Icon, Vogue, Esquire, Cinemanía o Serializados. Durant més de 20 anys va cobrir més de 100 festivals de cinema d'arreu del món per a diversos diaris i revistes, entrevistant centenars d'actors, actrius, guionistes, directores i directors. N'hi ha alguns que apareixen al llibre "Mata a tus ídolos" (Ed. Catedral, 2020), que ja va per la cinquena edició.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut