Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
L'experta en jocs moderns Cati Hernández ens proposa una selecció per jugar amb família

6 jocs de taula de por per Halloween!

Una bona manera de celebrar la Castanyada i Halloween és acompanyar els panellets i les castanyes amb un bon joc de taula

El 31 d'octubre celebrem la Castanyada i Halloween. I una bona manera de fer-ho pot ser acompanyar els panellets i les castanyes amb un bon joc de taula! L'experta en jocs moderns i divulgadora lúdica Cati Hernández ens proposa una selecció de jocs de por!

Els jocs de taula moderns ens ofereixen moltes temàtiques… Quan triem un joc, és important que ens agradi el tema; pot fer que un joc entri pels ulls, ens cridi l'atenció i ens animi a jugar. Podem trobar jocs de tota mena de temes, des del pirates, als viatges per l'espai, els viatges o la construcció de catedrals

 


JOCS DE TAULA DE POR PER LA CASTANYADA I HALLOWEEN


La selecció l'hem feta per edats recomanades. Un criteri que sempre hem de tenir en compte a l'hora de triar un joc. L'edat recomanada és molt important perquè el joc s'adapti a les capacitats cognitives, però també socials de la persona. Amb un infant de cinc anys, no és recomanable jugar a mentir o guardar parts d'una informació perquè encara no ho sap gestionar.

 


+3 ANYS"Pequeños detectives de monstruos" (Nosolorol)

Pequeños detectives de monstruos
Pequeños detectives de monstruos (CCMA)


Un joc de rol per jugar en família. Amb aquest joc es pot treballar la por des de l'humor i l'actitud lúdica. També fomenta el treball en equip i la creativitat.

 


L'escala embruixada (Devir)

L'escala embruixada
L'escala embruixada (CCMA)


Un joc d'atenció i memòria en què s'han de portar els peons fins al final del recorregut. Però pot ser que en algun moment, si el dau així ho indica, us convertiu en fantasmes i no sabeu on és el vostre peó.

 


Monstruojo (Zacatrus)

Monstruojo
Monstruojo (CCMA)


Joc de rapidesa. Mentre una persona intenta crear la cara del monstre llançant els daus, les altres intenten interrompre-la amb entrebancs (dau: !) i aconseguir el torn (dau: mà). Guanya qui aconsegueix més cartes d'objectiu.+8 ANYS


Zombie Kidz Evolution (Asmodee)
Zombie Kidz Evolution
Zombie Kidz Evolution (CCMA)


Un joc "legacy", que vol dir que evoluciona a mesura que es va jugant perquè s'hi incorporen regles o missions noves.
L'objectiu és fer fora els zombis que intenten entrar a l'escola. Es cooperatiu i fomenta el treball en equip.

 


Virus! Halloween (Tranjis Games)

Virus! Halloween
Virus! Halloween (CCMA)


El joc del virus va sortir el 2015 i a dia d'avui, per si sol, ja fa por. Després va sortir Virus 2 en el que els virus havien evolucionat. I per si tot això fos poc, aquest mes han publicat Virus Halloween amb noves cartes.


L'objectiu del joc és aconseguir quatre òrgans sans mentre les altres persones no paren d'infectar-te els òrgans.

 


+12 ANYS


Els Homes Llop de Vallnegra (Asmodee)
Els Homes Llop de Vallnegra
Els Homes Llop de Vallnegra (CCMA)


Ara és molta moda el videojoc "Among us". Cada persona té un rol secret (poble, llop i altres amb poders especials) i ha d'intentar sobreviure. A les nits, els llops eliminen algú i, durant el dia, el poble ha d'acusar a algú.

 


Black stories (Gen X Games)

Black Stories
Black Stories (CCMA )


Un joc per a adults exclusivament perquè hem de resoldre misteris de vegades una mica macabres. Però dintre d'aquesta col·lecció hi ha les versions Black Stories júnior, amb casos divertits, històrics... que son aptes per a infants.


La mecànica és senzilla: una persona llegeix el cas i la resta han de fer-li preguntes fins a endevinar què ha passat.


Bona Castanyada lúdica i gaudiu de Halloween!

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut