Un clàssic adaptat per la BBC de l'any 2016

Un judici d'Agatha Christie, a "Testimoni de càrrec"

Un assassinat cruel i sagnant embruta les catifes d'una casa senyorial de Londres. La víctima és l'Emily French, una vídua rica. "Testimoni de càrrec" és una minisèrie de dos capítols que adapta el relat homònim d'Agatha Christie

Un assassinat cruel i sagnant embruta les catifes d'una casa senyorial de Londres. La víctima és l'Emily French, una vídua rica. Totes les proves apunten a en Leonard Vole, un jove oportunista a qui la dama ha deixat la seva fortuna i que l'acaba assassinant cruelment. O això és, com a mínim, el que declara la Janet McIntyre, la fidel criada de l'Emily. El noi insisteix que hi ha un testimoni que pot provar la seva innocència, una noia que es diu Romaine.

Una adaptació de luxe

"Testimoni de càrrec" és una adaptació de l'any 2016 del relat d'Agatha Christie a càrrec de Sarah Phelps per a la BBC One.  Consta de dos capítols dirigits per l'aclamat director de cinema i televisió Julian Jarrold ("The Crown, "Becoming Jane", "Retorn a Brideshead" i "El gran assalt al tren") i produïts per Colin Wratten ("Killing Eve", "Inside men" o "Gent del barri").

El repartiment està farcit d'estrelles: Toby Jones ("Detectors", "Marvelous", "Tinker Tailor Soldier Spy"), Andrea Riseborough ("Bloodline", "Birdman", "Oblivion"), Kim Cattrall ("Sexe a Nova York"), David Haig ("The thick of it", "Mo", "My boy jack"), Billy Howle ("The sense of a ending", "The seagull", "Cider with Rosie") i Monica Dolan ("Black mirror", "Vanity fair", "Una vacante imprevista").

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut