Diumenge, a les 15.40, a TV3

Les pel·lícules de diumenge: embolica que va fort

Comencem diumenge amb una pel·lícula sobre una família molt, però molt embolicada "Pare a la força 2", per acabar a "Alaska, terra d'aventura" amb una família que es troba en un bon embolic.

15.40 "PARE PER FORÇA 2" -  (Kokowääh 2)

La Magdalena ja ha fet nou anys i té una família poc convencional formada per dos pares, una nova mare i un germanet de mesos. El Tristan, que li ha fet de pare des que va néixer, està immers en la crisi dels quaranta i té una nòvia molt més jove que ell; el Henry, el seu pare biològic, està atabalat amb la producció d'una pel·lícula amb un actor excèntric, i la Katharina no troba temps per escriure la seva nova novel·la perquè s'ha d'ocupar de la casa i del nadó. Tot es complica quan la Katharina ja no pot més i marxa de casa i el Tristan s'instal·la amb el Henry i la Magdalena. Amb tants embolics, però, mai és tard per trobar l'amor.

 

17.50 "ALASKA, TERRA D'AVENTURA" (Alaska) amb Thora Birch, Vicent Kartheiser, Charlton Heston

La família Barnes està en crisi. Sis mesos després de la mort de la seva esposa, Jake Barnes deixa Chicago per anar a Quincy, un racó de la costa d'Alaska, amb els seus dos fills. La seva filla Jessie té tretze anys i s'aficiona de seguida a la natura, però Sean, de quinze anys, es tanca en un perpetu avorriment amb els jocs de vídeo. Jake es guanya la vida com a pilot fent transports als llocs més inaccessibles. En un d'aquests vols s'estavella en un paratge allunyat i els fills es proposen trobar-lo, obrint-se pas en una natura que coneixen poc.