TERRITORIS FILM-FEST

Sota el títol de Territoris Film-Fest, el programa vol acostar els curtmetratges a un públic el més ampli possible. Per això s'ha fet una tria acurada en que s'hi combinen la ficció, l'animació, l'humor, el musical, etc. adreçat al gran públic i amb la intenció de mostrar la gran varietat de temàtiques, tècniques i estils que conviuen en l'univers del format curt. En Territoris Film-Fest s'hi han programat els millors treballs, els més votats pels públics i els més premiats en els principals festivals cinematogràfics internacionals.

La sèrie, de 13 capítols, oferirà un recull de curtmetratges fins ara inèdits en la programació televisiva i amb un palmarès excepcional. Es programaran peces guanyadores de l'Oscar, el Cartoon d'Or, o primers premis als Festivals de Cannes, Berlín, Clermont-Ferrand, Venècia, MECAL, Animac, Toronto, etc.

Territoris Film-Fest mostrarà al gran públic els millors curtmetratges del panorama nacional i internacional i, al mateix temps, donarà a conèixer els certàmens que són el referent del gènere i els catalitzadors del talent creatiu d'aquesta forma d'expressió audiovisual.Anar al contingut