"Teresina S.A."

Aprofitant la recta final de les representacions de "Gente bien. El musical" i per celebrar el vint-i-cinc aniversari de la primera emissió de "Teresina S.A", La Cubana i TV3 preparen al Teatre Coliseum de Barcelona una festa marató per a fans i seguidors de la sèrie el diumenge 7 de maig, Dia de la Mare, des de les 11 del matí i durant tot el dia.

El Teatre Coliseum, on La Cubana està començant la recta final de les representacions de "Gente bien. El musical", obrirà de franc les portes a tothom per poder assistir al visionat, des d'una pantalla gegant, dels tretze capítols de la sèrie, un darrere l'altre; una sessió maratoniana amb la presència de tots els actors protagonistes de la sèrie, a més d'actuacions musicals en directe, concursos, entrega de premis, sortejos, elecció de la Teresina de Catalunya, i moltes altres sorpreses.

Uns dies abans de la Teresinada Popular s'organitzen diversos actes i activitats:

- Una exposició sobre "El món de les Teresines" al primer pis del Teatre Coliseum (maquetes, esbossos, objectes, vestuari, perruques i decorats que es van fer servir a la sèrie). Aquesta exposició estarà oberta els dies de funció, del 20 d'abril al 7 de maig, des de les 17.00 h fins a l'hora de la funció.

- Una convocatòria per poder participar en l'elecció de la Teresina de Catalunya.

- Un concurs per escollir la millor disfressa relacionada amb la sèrie. Totes les persones que assisteixin a la "teresinada" disfressades, amb foto prèvia al "photo-call", tindran opció a diferents premis.

- Premi al millor vídeo relacionat amb la sèrie. El vídeo "teresino". Tots els vídeos o filmacions relacionats amb la sèrie que se'ns facin arribar els difondrem a través de les xarxes socials i es passaran a la Teresinada Popular.

- Regal del DVD amb els 13 capítols de la sèrie a totes les persones que assisteixin a la representacions de "Gente bien. El musical" des del 23 d'abril, dia de Sant Jordi, fins al 7 de maig, dia de la Teresinada Popular.

- Entrades gratuïtes per a tothom per poder assistir a la Teresinada Popular, que es podran recollir al Teatre Coliseum el dimecres dia 3 de maig a partir de les 12 del migdia (dues entrades per persona). Aquestes entrades es podran intercanviar entre diferents membres d'una família o amics, per poder entrar i sortir del teatre i gaudir dels diferents moments del visionat i de la festa.

Anar al contingut