Alumnes de l'acadèmia de senyoretes, a "L'altra mirada"
Alumnes de l'acadèmia de senyoretes, a "L'altra mirada"
Dilluns, a les 22.05, a TV3

Tensió entre les alumnes de l'acadèmia, a "L'altra mirada"

L'aparició pública d'una foto de la Roberta a la festa del Rafita provoca divisions entre les alumnes de l'acadèmia. D'altra banda, la Manuela sotmet les noies a un qüestionari per orientar-les en el seu futur professional, però els resultats no agraden a tothom.

Dilluns, TV3 estrena dos nous capítols de "L'altra mirada". La sèrie, ambientada en una acadèmia per a senyoretes a la Sevilla dels anys 20, és el viatge d'un grup de dones a la recerca de la seva pròpia veu.

Refugi

La foto de la Roberta a la festa del Rafita ja corre per tota l'acadèmia i provoca tensió entre les alumnes, fins al punt que la Macarena agredeix la Margarita. La Manuela convoca la Paula, la mare de la Macarena, a una reunió, i el retrobament de la pintora amb l'Ángela provoca una allau de sentiments en la professora. Mentrestant, la Teresa continua interrogant la Roberta perquè li confessi el que va passar realment a la festa i, convençuda que la noia va ser objecte d'una agressió sexual, decideix posar-se en contacte amb els seus pares. D'altra banda, el Tomás descobrirà, per fi, per què la Flavia no vol saber res d'ell.

Una segona oportunitat

La Manuela sotmet les alumnes a un qüestionari per orientar-les en el seu futur professional. Però els resultats no agraden a tothom: la Candela té un gran disgust perquè no és apta per fer de biòloga. La Luisa, mentrestant, veu que els intents d'impedir que el seu fill Arcadio i la María José es trobin en persona han fracassat, i pateix enormement pel mal que el noi pugui fer a la seva alumna. D'altra banda, la Teresa no paeix que per culpa seva la Roberta hagi marxat de l'acadèmia i no es treu del cap la tràgica mort del seu pare.

Anar al contingut