• Tenim un pla - capítol 12
  Veure vídeo

  Tenim un pla - capítol 12

  Al darrer programa, hem volgut reunir tots els empresaris i experts al voltant d'una taula. Un sopar a l'INOUT on es coneixeran, compartiran anècdotes i parlaran del futur. És el punt final a tres mesos en què en Pau, l'equip de "Tenim un pla" i els grans assessors que els han ajudat han aconseguit canviar la tendència negativa de les quatre empreses i, sobretot, canviar la mirada cap al futur.

  Al darrer programa, hem volgut reunir tots els empresaris i experts al voltant d'una taula. Un sopar a l'INOUT on es coneixeran, compartiran anècdotes i parlaran del futur. És el punt final a tres mesos en què en Pau, l'equip de "Tenim un pla" i els grans assessors que els han ajudat han aconseguit canviar la tendència negativa de les quatre empreses i, sobretot, canviar la mirada cap al futur.

 • Tenim un pla - capítol 11
  Veure vídeo

  Tenim un pla - capítol 11

  Arribem a la recta final del programa, però també al punt de partida de les empreses per si soles. El conseller Felip Puig assistirà a l'estrena de l'espot d'Inout dirigit per Dani de la Orden, que serà tot un èxit.
  Arribem a la meta, o a la sortida, depèn com es miri. Després de tres mesos treballant braç a braç amb aquestes empreses catalanes, cal deixar-les soles.
  El programa s'acaba, però la guitarra viatgera de Weisse Húgel segueix el seu camí. Ha arribat fins a Vilanova, a les mans d'un dels millors guitarristes del país, David Palau.
  A Girona, l'Eva segueix el seu pla, i avui visita l'Associació Catalunya contra el càncer, per donar a conèixer la part reservada de la perruqueria per a persones que pateixen la malaltia.
  A la família Deltell, de Peusek, els presentem el viral que va néixer d'un esbojarrat matí a la fàbrica. A més, passem l'examen de la Gina Tost, que ens dirà com veu la presència a les xarxes socials de la marca després de tota la feina de la nostra "community manager".
  I finalment, l'INOUt estrena amb tots els honors el seu anunci. L'honorable conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, presideix l'estrena envoltat dels treballadors del "hostel".

  Arribem a la recta final del programa, però també al punt de partida de les empreses per si soles. El conseller Felip Puig assistirà a l'estrena de l'espot d'Inout dirigit per Dani de la Orden, que serà tot un èxit. Arribem a la meta, o a la sortida, depèn com es miri. Després de tres mesos treballant braç a braç amb aquestes empreses catalanes, cal deixar-les soles. El programa s'acaba, però la guitarra viatgera de Weisse Húgel segueix el seu camí. Ha arribat fins a Vilanova, a les mans d'un dels millors guitarristes del país, David Palau. A Girona, l'Eva segueix el seu pla, i avui visita l'Associació Catalunya contra el càncer, per donar a conèixer la part reservada de la perruqueria per a persones que pateixen la malaltia. A la família Deltell, de Peusek, els presentem el viral que va néixer d'un esbojarrat matí a la fàbrica. A més, passem l'examen de la Gina Tost, que ens dirà com veu la presència a les xarxes socials de la marca després de tota la feina de la nostra "community manager". I finalment, l'INOUt estrena amb tots els honors el seu anunci. L'honorable conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, presideix l'estrena envoltat dels treballadors del "hostel".

 • Tenim un pla - capítol 10
  Veure vídeo

  Tenim un pla - capítol 10

  Avui, a "Tenim un pla", el director de "Barcelona nit d'estiu", Dani de la Orden, roda un espot per l'Inout Hostel amb The Mamzelles; Toni Albà ajuda Peusek a deshinibir-se, i Castelló Estilistes organitza una desfilada al millor restaurant del món, el Celler de Can Roca.
  L'Eva no s'atura, i, amb la nova Perruqueria Castelló en marxa, segueix el seu pla d'acció. Avui és la cap de maquillatge i perruqueria en una desfilada de moda al Celler de Can Roca.
  L'Inout passa a ser per uns dies un plató de cinema. Dani de la Orden i el seu equip es preparen per rodar l'anunci de l'alberg, amb la col·laboració de The Mamzelles i la participació dels treballadors del "hostel".
  Després de molt patir, CMB completa la seva transformació en Weisse Hügel, i per fi inaugurem la botiga-museu de les millors guitarres del món. A més, en Manel i la Charo, com els va aconsellar Joan Jubert, segueixen loquidant estoc i miren de subhastar peces de cert valor, com un saxo.
  I avui convertim Peusek en una fàbrica d'idees. Deixem de banda els sobres, i amb l'ajuda de Toni Albà provem de trobar el guió ideal per a un vídeo viral per penjar a les xarxes socials. Ho aconseguirem?

  Avui, a "Tenim un pla", el director de "Barcelona nit d'estiu", Dani de la Orden, roda un espot per l'Inout Hostel amb The Mamzelles; Toni Albà ajuda Peusek a deshinibir-se, i Castelló Estilistes organitza una desfilada al millor restaurant del món, el Celler de Can Roca. L'Eva no s'atura, i, amb la nova Perruqueria Castelló en marxa, segueix el seu pla d'acció. Avui és la cap de maquillatge i perruqueria en una desfilada de moda al Celler de Can Roca. L'Inout passa a ser per uns dies un plató de cinema. Dani de la Orden i el seu equip es preparen per rodar l'anunci de l'alberg, amb la col·laboració de The Mamzelles i la participació dels treballadors del "hostel". Després de molt patir, CMB completa la seva transformació en Weisse Hügel, i per fi inaugurem la botiga-museu de les millors guitarres del món. A més, en Manel i la Charo, com els va aconsellar Joan Jubert, segueixen loquidant estoc i miren de subhastar peces de cert valor, com un saxo. I avui convertim Peusek en una fàbrica d'idees. Deixem de banda els sobres, i amb l'ajuda de Toni Albà provem de trobar el guió ideal per a un vídeo viral per penjar a les xarxes socials. Ho aconseguirem?

 • Tenim un pla - capítol 9
  Veure vídeo

  Tenim un pla - capítol 9

  El primer "guitar mob" de la història tindrà lloc al Poble Espanyol de Barcelona. Encapçalats pel Manel de CMB, un grup de guitarristes de l'alçada de Pemi Rovirosa (Lax'n'Busto), Àlez Rexach (Glaucs), Joan Eloy i Vincent Fillatreau sorprendran la Charo.
  A Girona, última parada: inaugurem la nova perruqueria. L'Oriol Galobardes, dissenyador d'interiors, ha realitzat canvis per ajudar l'Eva a treure'n més rendiment.
  Al Poble Espanyol, és el Manel el qui ha decidit agrair a la Charo tot el suport durant aquests darrers mesos, i el programa aprofita per fer una acció promocional: el primer "guitar mob" de la història, amb músics molt importants en l'àmbit català. A veure com surt!
  A Peusek tenen clar que han de sortir a la caça de nous clients, i un dels llocs ideals són els gimnasos. Ara bé, per tenir èxit cal ser original, no és fàcil apropar-se als joves i captar el seu interès.
  L'Andreu Rifé ens ajudarà en aquesta missió, amb una cançó dedicada als peus.
  Tot els experts del programa han coincidit que una de les grans mancances d'INOUT és la comunicació. Per solucionar-ho, truquem a un dels directors de cinema més prometedors de Catalunya, el Dani de la Orden, un mestre a l'hora d'expressar emocions en imatges.

  El primer "guitar mob" de la història tindrà lloc al Poble Espanyol de Barcelona. Encapçalats pel Manel de CMB, un grup de guitarristes de l'alçada de Pemi Rovirosa (Lax'n'Busto), Àlez Rexach (Glaucs), Joan Eloy i Vincent Fillatreau sorprendran la Charo. A Girona, última parada: inaugurem la nova perruqueria. L'Oriol Galobardes, dissenyador d'interiors, ha realitzat canvis per ajudar l'Eva a treure'n més rendiment. Al Poble Espanyol, és el Manel el qui ha decidit agrair a la Charo tot el suport durant aquests darrers mesos, i el programa aprofita per fer una acció promocional: el primer "guitar mob" de la història, amb músics molt importants en l'àmbit català. A veure com surt! A Peusek tenen clar que han de sortir a la caça de nous clients, i un dels llocs ideals són els gimnasos. Ara bé, per tenir èxit cal ser original, no és fàcil apropar-se als joves i captar el seu interès. L'Andreu Rifé ens ajudarà en aquesta missió, amb una cançó dedicada als peus. Tot els experts del programa han coincidit que una de les grans mancances d'INOUT és la comunicació. Per solucionar-ho, truquem a un dels directors de cinema més prometedors de Catalunya, el Dani de la Orden, un mestre a l'hora d'expressar emocions en imatges.

 • Tenim un pla - capítol 8
  Veure vídeo

  Tenim un pla - capítol 8

  Avui sabrem la història d'una empresa catalana que es va haver de reinventar després d'un incendi i passarem pel mercat de Girona per pentinar dependentes. Uns quants bloguers catalans que han fet la volta al món visiten l'INOUT, i la marca de guitarres busca maneres de donar-se a conèixer.
  Aquesta setmana és l'aniversari de l'Eva, i el passarem al Mercat del Lleó de Girona, on farem una acció de màrqueting i pentinarem i maquillarem unes quantes dependentes del mercat.
  Albert Deltell coneixerà de primera mà un cas d'èxit d'una empresa catalana. Els pots de pintura de Montana Colors arriben a tot el món des de la falda de Montserrat, i això que es van haver de reinventar després d'un incendi a la fàbrica.
  A l'hostal INOUT han de passar revisió. Alguns bloguers catalans que han conegut hostals fent la volta al món visiten el "hostel" de Collserola per donar el seu punt de vista sobre les capacitats de l'alberg.
  Un cop el Manel s'ha donat a conèixer a la contraportada d'"El Periódico", ara toca promocionar la marca. Weisse Hügel no sembla el nom més fàcil de recordar o escriure correctament, però volem fer una prova empírica.

  Avui sabrem la història d'una empresa catalana que es va haver de reinventar després d'un incendi i passarem pel mercat de Girona per pentinar dependentes. Uns quants bloguers catalans que han fet la volta al món visiten l'INOUT, i la marca de guitarres busca maneres de donar-se a conèixer. Aquesta setmana és l'aniversari de l'Eva, i el passarem al Mercat del Lleó de Girona, on farem una acció de màrqueting i pentinarem i maquillarem unes quantes dependentes del mercat. Albert Deltell coneixerà de primera mà un cas d'èxit d'una empresa catalana. Els pots de pintura de Montana Colors arriben a tot el món des de la falda de Montserrat, i això que es van haver de reinventar després d'un incendi a la fàbrica. A l'hostal INOUT han de passar revisió. Alguns bloguers catalans que han conegut hostals fent la volta al món visiten el "hostel" de Collserola per donar el seu punt de vista sobre les capacitats de l'alberg. Un cop el Manel s'ha donat a conèixer a la contraportada d'"El Periódico", ara toca promocionar la marca. Weisse Hügel no sembla el nom més fàcil de recordar o escriure correctament, però volem fer una prova empírica.

 • Tenim un pla - capítol 7
  Veure vídeo

  Tenim un pla - capítol 7

  El diari "El Periódico" dedica la seva contraportada al Manel de la botiga de guitarres, mentre l'Eva de Castelló Estilistes aconsegueix el seu propi prototip de loció contra el poll català. Els responsables de l'Inout Hostel i els de Peusek organitzen grans esdeveniments i vencen la seva resistència als canvis.

  El diari "El Periódico" dedica la seva contraportada al Manel de la botiga de guitarres, mentre l'Eva de Castelló Estilistes aconsegueix el seu propi prototip de loció contra el poll català. Els responsables de l'Inout Hostel i els de Peusek organitzen grans esdeveniments i vencen la seva resistència als canvis.

 • Tenim un pla - capítol 6
  Veure vídeo

  Tenim un pla - capítol 6

  Pau Garcia-Milà convida Lluís Llongueras per assessorar en el seu negoci l'Eva, de Castelló Estilistes. També rebran el suport dels nostres "entrenadors empresarials" el Manel i la Charo, pel negoci de guitarres; els de Peusek, que avancen amb la nova gestió de xarxes socials, i les responsables de l'Inout Hostel.

  Pau Garcia-Milà convida Lluís Llongueras per assessorar en el seu negoci l'Eva, de Castelló Estilistes. També rebran el suport dels nostres "entrenadors empresarials" el Manel i la Charo, pel negoci de guitarres; els de Peusek, que avancen amb la nova gestió de xarxes socials, i les responsables de l'Inout Hostel.

 • Tenim un pla - capítol 5
  Veure vídeo

  Tenim un pla - capítol 5

  Després d'un mes treballant, els resultats de les quatre empreses que s'han posat en mans de "Tenim un pla" comencen a ser visibles.

  Després d'un mes treballant, els resultats de les quatre empreses que s'han posat en mans de "Tenim un pla" comencen a ser visibles.

 • Tenim un pla - capítol 4
  Veure vídeo

  Tenim un pla - capítol 4

  L'Albert i el Josep de Peusek han de decidir quin obsequi envien a un grup d'"influencers". Mentrestant, l'Eva de Perruqueria Castelló es prepara per fer una xerrada sobre polls i el Manel fa viatjar les seves guitarres.

  L'Albert i el Josep de Peusek han de decidir quin obsequi envien a un grup d'"influencers". Mentrestant, l'Eva de Perruqueria Castelló es prepara per fer una xerrada sobre polls i el Manel fa viatjar les seves guitarres.

 • Tenim un Pla - capítol 3
  Veure vídeo

  Tenim un Pla - capítol 3

  Peusek segueix sense acostar-se a la gent jove i visitem un comunicador experimentat que ens pot donar les claus per connectar amb ells. Josep Lobató va ser el primer a parlar obertament de sexe a la ràdio catalana i coneix els codis i el llenguatge dels menors de 25 anys. Quin paper hi juga, l'humor?
  El Lluís Soldevila és consultor en actituds d'alt rendiment i autor del llibre 'Éxito se escribe con A'. Avui l'Eva el visita per definir una estratègia i començar la recuperació.
  A la botiga de guitarres comencen els canvis i el primer de tot és desfer-se dels trastos vells per deixar espai als somnis del Manel i la Charo. Per aconseguir el canvi ens visita l'Oriol Galobardes, un mena de psicòleg de botigues especialitzat en remodelació d'espais.
  Avui també coneixerem la Maria José i la Kika, les responsables del primer complex turístic d'Europa en què el 97% dels seus treballadors tenen algun tipus de discapacitat. L'hostal INOUT té 160 llits, una piscina, un gran restaurant, diverses pistes esportives i moltes sales de reunions per omplir. Aquesta empresa no té afany de lucre, tots els treballadors en són socis i els beneficis es reinverteixen en millores per l'alberg. Durant l'estiu tot funciona més o menys bé però a l'hivern l'activitat baixa molt. Tot i això, la seva filosofia no és fer fora el personal com a la resta de negocis turístics, i el que necessiten és incrementar-ne l'ocupació.

  Peusek segueix sense acostar-se a la gent jove i visitem un comunicador experimentat que ens pot donar les claus per connectar amb ells. Josep Lobató va ser el primer a parlar obertament de sexe a la ràdio catalana i coneix els codis i el llenguatge dels menors de 25 anys. Quin paper hi juga, l'humor? El Lluís Soldevila és consultor en actituds d'alt rendiment i autor del llibre 'Éxito se escribe con A'. Avui l'Eva el visita per definir una estratègia i començar la recuperació. A la botiga de guitarres comencen els canvis i el primer de tot és desfer-se dels trastos vells per deixar espai als somnis del Manel i la Charo. Per aconseguir el canvi ens visita l'Oriol Galobardes, un mena de psicòleg de botigues especialitzat en remodelació d'espais. Avui també coneixerem la Maria José i la Kika, les responsables del primer complex turístic d'Europa en què el 97% dels seus treballadors tenen algun tipus de discapacitat. L'hostal INOUT té 160 llits, una piscina, un gran restaurant, diverses pistes esportives i moltes sales de reunions per omplir. Aquesta empresa no té afany de lucre, tots els treballadors en són socis i els beneficis es reinverteixen en millores per l'alberg. Durant l'estiu tot funciona més o menys bé però a l'hivern l'activitat baixa molt. Tot i això, la seva filosofia no és fer fora el personal com a la resta de negocis turístics, i el que necessiten és incrementar-ne l'ocupació.

 • Tenim un Pla - capítol 2
  Veure vídeo

  Tenim un Pla - capítol 2

  En aquest segon capítol, l'Eva, de la perruqueria Castelló, de Girona, sentirà opinions que li poden ser molt útils per tirar endavant el seu negoci.
  A més, visitarem Caïm Riba i Dolo Beltran, de Pastora, per comprovar si les guitarres que fabrica en Manel són tan bones com diuen i si poden competir amb marques internacionals.
  D'altra banda, Joan Jubert, consultor empresarial, ha revisat els números de la botiga i de la fàbrica de guitarres. Avui, cal comunicar els resultats al Manel i la Charo i prendre una decisió difícil.
  Hem arribat a la conclusió que una de les coses que hauria de millorar Peusek per arribar als joves és entrar a les xarxes socials. Per conèixer tots els secrets de la xarxa ens trobem amb Gina Tost, una periodista que diuen que va néixer amb una tauleta sota el braç.

  En aquest segon capítol, l'Eva, de la perruqueria Castelló, de Girona, sentirà opinions que li poden ser molt útils per tirar endavant el seu negoci. A més, visitarem Caïm Riba i Dolo Beltran, de Pastora, per comprovar si les guitarres que fabrica en Manel són tan bones com diuen i si poden competir amb marques internacionals. D'altra banda, Joan Jubert, consultor empresarial, ha revisat els números de la botiga i de la fàbrica de guitarres. Avui, cal comunicar els resultats al Manel i la Charo i prendre una decisió difícil. Hem arribat a la conclusió que una de les coses que hauria de millorar Peusek per arribar als joves és entrar a les xarxes socials. Per conèixer tots els secrets de la xarxa ens trobem amb Gina Tost, una periodista que diuen que va néixer amb una tauleta sota el braç.

 • Tenim un pla - capítol 1
  Veure vídeo

  Tenim un pla - capítol 1

  En aquest primer capítol us presentarem l'Albert i el Josep Deltell, dos germans que dirigeixen una marca catalana que fa més de 60 anys que és al mercat i que ha salvat més d'un matrimoni.

  A més, coneixereu la història de l'Eva, una mare separada de 37 anys de Girona que lluita per tirar endavant la seva perruqueria. Fa uns anys va arribar a tenir dos locals i una gran clientela però, amb la baixada de les vendes i la pujada de l'IVA, els seus pares l'han d'ajudar a pagar la hipoteca i fins i tot s'ha plantejat tancar.

  Al Tenim un pla d'avui també ens hem fixat en una botiga del carrer Calàbria de Barcelona on reparen i venen instruments musicals des del 1962. El seu propietari és en Manel Ruiz, un apassionat de la música que des de fa uns cinc anys també fabrica guitarres i baixos electrònics de gamma alta. La que porta els números és la seva dona, la Charo, i si fos per ella el negoci ja estaria tancant perquè té molt clar que hi perden diners.

  En aquest primer capítol us presentarem l'Albert i el Josep Deltell, dos germans que dirigeixen una marca catalana que fa més de 60 anys que és al mercat i que ha salvat més d'un matrimoni. A més, coneixereu la història de l'Eva, una mare separada de 37 anys de Girona que lluita per tirar endavant la seva perruqueria. Fa uns anys va arribar a tenir dos locals i una gran clientela però, amb la baixada de les vendes i la pujada de l'IVA, els seus pares l'han d'ajudar a pagar la hipoteca i fins i tot s'ha plantejat tancar. Al Tenim un pla d'avui també ens hem fixat en una botiga del carrer Calàbria de Barcelona on reparen i venen instruments musicals des del 1962. El seu propietari és en Manel Ruiz, un apassionat de la música que des de fa uns cinc anys també fabrica guitarres i baixos electrònics de gamma alta. La que porta els números és la seva dona, la Charo, i si fos per ella el negoci ja estaria tancant perquè té molt clar que hi perden diners.

Anar al contingut