• Arcalís, escenari del millor "freeride" mundial
  Veure vídeo

  Arcalís, escenari del millor "freeride" mundial

  Per primer cop, el circuit mundial de "freeride" arribarà al Pirineu, concretament a Arcalís. Repassarem el primer "El Dorado" de fa 17 anys i els convidats que hi participaran: l'aranès Aymar Navarro i els andorrans Dani Fornell i Lorelei Torres.

 • Laura Orgué, 365 dies l'any
  Veure vídeo

  Laura Orgué, 365 dies l'any

  L'atleta catalana més ben classificada en els Jocs Olímpics de Sotxi no descansa en tot l'any. L'hivern el dedica a l'esquí de fons, i l'estiu, a les curses de muntanya. Actualment està preparant la seva participació en els Mundials d'esquí de muntanya i d'esquí de fons.

 • Kilian Jornet pren volada a Andorra
  Veure vídeo

  Kilian Jornet pren volada a Andorra

  La segona prova de la Copa del Món d'Esquí de Muntanya s'ha fet a Andorra i ha tingut un guanyador destacat: Kilian Jornet. Tot i el vent, s'ha endut la victòria en la cursa individual i la vertical. També Marc Pinsach, Clàudia Galicia i els germans Nil i Oriol Cardona han destacat entre els catalans.

 • Meteoròlegs a la Vall d'Aran
  Veure vídeo

  Meteoròlegs a la Vall d'Aran

  Els homes i la dona del temps de TV3 són tots esquiadors. Els hem dut fins a la Vall d'Aran per parlar de les característiques d'aquesta comarca septentrional i dels secrets que saben d'aquesta part del Pirineu.

 • Queralt Castellet, a punt de mundial
  Veure vídeo

  Queralt Castellet, a punt de mundial

  Aquesta setmana comença el Mundial de snowboard a Kreischberg. Abans d'anar a Àustria hem volgut que la sabadellenca Queralt Castellet ens expliqués com s'ha preparat per participar en les modalitats de "halfpipe" i "slope style".

 • Trampolins a La Molina, un salt en el temps
  Veure vídeo

  Trampolins a La Molina, un salt en el temps

  Fa dècades que els trampolins de salt de La Molina estan abandonats. Havien viscut uns anys de vitalitat amb competicions i amb dos saltadors molt destacats, Bernat Solà i Àngel Joaniquet. Reviurem les seves gestes i la possibilitat de recuperar les instal·lacions de cara a la candidatura olímpica del 2026.

 • L'anàlisi de l'esquí: Laurent Vanat
  Veure vídeo

  L'anàlisi de l'esquí: Laurent Vanat

  El consultor suís Laurent Vanat està especialitzat en l'anàlisi de les tendències del món de l'esquí. Hem parlat amb ell per saber com està influint internet, els canvis que caldrà fer a les estacions i si l'esquí té el futur ben assegurat.

 • 50 anys de Baqueira-Beret
  Veure vídeo

  50 anys de Baqueira-Beret

  L'estació de Baqueira-Beret celebra el cinquanta aniversari. Viatjarem en la seva història per veure els inicis, per descobrir les persones que hi han protagonitzat aquest anys i per seguir l'evolució de les instal·lacions fins a l'actualitat.

 • Esquí indoor
  Veure vídeo

  Esquí indoor

  El projecte de construir una pista d'esquí indoor a Barcelona ha dut un equip del programa a visitar la que hi ha a Landgraaf (Holanda) per conèixer les possibilitats d'aquestes instal·lacions i veure les característiques específiques de la proposta catalana.

 • Llarga vida a Boí Taüll
  Veure vídeo

  Llarga vida a Boí Taüll

  Arrenquem la temporada des de Boí Taüll, una estació que ha tingut no només un molt bon inici sinó que també s'ha assegurat la seva continuïtat com a projecte econòmic dins la comarca de l'Alta Ribagorça.

 • Temps de neu - 24-04-2014 - De la Molina, a la Sagrada Família
  Veure vídeo

  Temps de neu - 24-04-2014 - De la Molina, a la Sagrada Família

  Jordi Bonet fa més de 72 anys que esquia. Ell va dissenyar el primer pla director de La Molina i va ser l'arquitecte que durant gairebé 30 anys va dirigir les obres de la Sagrada Família. Al reportatge no només veurem imatges inèdites i històriques de La Molina, sinó que visitarem les entranyes de la Sagrada Família.

 • Temps de neu 17-04-2014 - El petit esquiador
  Veure vídeo

  Temps de neu 17-04-2014 - El petit esquiador

  Iniciar els fills a l'esquí és un dels desitjos de moltes famílies. De seguida arriben els dubtes. A quina edat? De quina manera? Qui els ha d'ensenyar? Què cal tenir en compte?

 • Temps de neu 17-04-2014 - El petit esquiador
  Veure vídeo

  Temps de neu 17-04-2014 - El petit esquiador

  Iniciar els fills a l'esquí és un dels desitjos de moltes famílies. De seguida arriben els dubtes. A quina edat? De quina manera? Qui els ha d'ensenyar? Què cal tenir en compte?

 • Temps de neu 10-4-2014 - "Master class" d'alçada
  Veure vídeo

  Temps de neu 10-4-2014 - "Master class" d'alçada

  Aquesta temporada la "master class" amb el Martí Rafel és per a esquiadors avançats. Quatre espectadors podran anar amb helicòpter a fer "free ride" a les muntanyes que envolten Ordino Arcalís.

 • Ratracs
  Veure vídeo

  Ratracs

  Les ratracs són les màquines trepitjaneu que durant la nit treballen per deixar les pistes en perfectes condicions per a l'esquí. Com s'orienten els conductors si no hi ha visibilitat? Quina feina fan? Quines característiques tenen aquestes màquines?

Anar al contingut