• Temps de neu - 07/01/2016
  Veure vídeo
 • Temps de neu - 31/12/2015
  Veure vídeo
 • Temps de neu 30 anys
  Veure vídeo

  Temps de neu 30 anys

  Francesc Mauri, Kilian Jornet, Empar Moliner, Miquel Calçada i Marc Giró seran els protagonistes de "Temps de neu, 30 anys" que Esport3 emetrà dijous, 24 (19.30 h) i divendres 25 (20.35 h). Aquest programa especial té l'objectiu d'homenatjar la trajectòria d'un dels espais més antics de Televisió de Catalunya. En poc menys de mitja hora, els cinc convidats parlaran, entre altres temes, de com han evolucionat l'esquí, la moda i el món de la televisió en aquestes últimes dècades, i ho faran gràcies a l'extens arxiu d'imatges aconseguit per "Temps de neu" al llarg de trenta anys d'emissió hivernal ininterrompuda. Aquest programa especial, dirigit pel periodista Jordi Ramos, té la peculiaritat d'estar copresentat per l'Antoni Real de fa trenta anys i el d'ara. Tots dos interactuaran davant la càmera completament aliens al pas del temps.

 • Treballadors d'una estació d'esquí
  Veure vídeo

  Treballadors d'una estació d'esquí

  Coneixem les diferents feines que comporta una estació d'esquí a on es treballa les 24 hores del dia perquè els esquiadors es trobin la neu i les pistes en perfectes condicions. Des dels monitors que ensenyen a esquiar o surfejar fins els pisters que s'encarreguen del manteniment i dels possibles rescats, passen pel servei mèdic, els maquinistes que trepitgen la neu, els encarregats de fabricar-la, etc..

 • La història del Temps de neu
  Veure vídeo

  La història del Temps de neu

  L'evolució dels últims 30 anys de l'esquí a Catalunya i al món

 • Temps de neu - 03/12/2015
  Veure vídeo
 • Roser Capdevila i les 3 bessones a la neu
  Veure vídeo

  Roser Capdevila i les 3 bessones a la neu

  La il·lustradora Roser Capdevila és una apassionada de la neu. Va deixar d'esquiar quan estava embarassada de les seves filles. Elles van inspirar les 3 bessones més famoses del món. El Temps de neu ha reunit de nou mare i filles.

 • Travessa dels Pirineus en esquís
  Veure vídeo

  Travessa dels Pirineus en esquís

  Anar des del Canigó al Pic Ori, de punta a punta del Pirineu, en ple hivern no és fàcil. Un grup d'esquiadors catalans experimentats van proposar-s'ho convertint-ho en tot un repte de primer nivell de l'esquí de muntanya.

 • Matemàtiques, anglès i esquí
  Veure vídeo

  Matemàtiques, anglès i esquí

  Les escoles de primària de les comarques del Pirineu català han inclòs l'esquí en les hores d'educació física del segon trimestre. D'aquesta manera es vol contribuir a l'arrelament dels esports de neu en el seu territori natural.

 • Grans esquiadors
  Veure vídeo

  Grans esquiadors

  La masterclass que ens fa cada any en Martí Rafel s'ha omplert aquest any d'experiència. Quatre espectadors del programa de més de 65 anys ens mostraran que l'energia no s'acaba amb els cabells blancs.

 • Esquí simfònic a Salzburg
  Veure vídeo

  Esquí simfònic a Salzburg

  Al costat de Salzburg hi ha la vall de Gastein, que reuneix les millors condicions per a l'esquí però també per a les aigües termals, per a la gastronomia, el cinema i, sobretot, per a la música clàssica. Anirem amb esquís per la terra de Mozart.

 • Alp 2500 i KL
  Veure vídeo

  Alp 2500 i KL

  Aquesta setmana el programa té dos reportatges en lloc d'un. Anirem a esquiar els més de 100 quilòmetres del domini Alp 2500, entre les estacions de La Molina i Masella. També viurem de prop l'adrenalina del KM, el quilòmetre llançat que porta els esquiadors a velocitats superiors als 200 Km/h.

 • Arcalís, seu del Freeride World Tour
  Veure vídeo

  Arcalís, seu del Freeride World Tour

  L'estació andorrana ha permès que el circuit mundial de fora pistes arribi per primer cop al Pirineu. Els riders més especialitzats han pogut descobrir aquesta zona. Només 3 participants ja se la coneixien prou bé, els andorrans, Dani Fornell i Lorelei Torres i l'aranès Aymar Navarro.

 • Era Escola
  Veure vídeo

  Era Escola

  L'escola d'esquí de Baqueira acaba de fer, com l'estació, 50 anys. Al llarg d'aquest temps, els monitors ha vist passar moltes generacions de nous esquiadors i les diferents modalitats i tendències que han estat de moda.

 • Les medalles de demà
  Veure vídeo

  Les medalles de demà

  La Núria Pau, la Mariona Boix i la Júlia Bargalló són les components de l'equip femení B d'esquí alpí. Passen tota la temporada d'hivern viatjant per Europa per seguir el circuit FIS però hem volgut coincidir amb elles a La Molina per saber com es preparen per ser guanyadores.

Anar al contingut