• Temps de neu - 08/12/2016
  Veure vídeo

  Temps de neu - 08/12/2016

  Podeu tornar a veure sencer el primer "Temps de neu" de la nova temporada.

 • Esquiar a cegues
  Veure vídeo

  Esquiar a cegues

  L'últim "Temps de neu" d'aquesta temporada ens porta una manera sorprenent d'esquiar. El Pep Llop i el Ferran González són cecs totals. Un fa més de 30 anys que esquia i l'altre, amb 16 anys, és un dels més joves a fer-ho. És fàcil esquiar sense tenir gens de visió? Com ho aconsegueixen?

 • Alba Coma
  Veure vídeo

  Alba Coma

  L'Alba Coma és la campiona de Catalunya i la subcampiona d'Espanya d'esquí amb cadira. A més de la seva afició per la neu, també destaca davant dels micròfons de Ràdio Gelida o donant classes de ball. Aquesta setmana ens encomanarà la seva empenta.

 • Cruyff esquiador
  Veure vídeo

  Cruyff esquiador

  L'estació de La Molina ha decidit posar el nom de Cinta Johan Cruyff a la cinta transportadora de la pista Bosquet. És una mostra més de la vinculació que va tenir el jugador i tècnic holandès amb l'esquí i amb la seva divulgació entre les persones amb discapacitats físiques. Recuperem el reportatge que el "Temps de neu" li va fer fa 10 anys.

 • Bateig d'esquí
  Veure vídeo

  Bateig d'esquí

  "Temps de neu" ha dut un grup de nanos de 6 a 12 anys a La Molina per fer el seu debut a l'esquí. S'han trobat els millors monitors i unes instal·lacions magnífiques per tenir el primer contacte. Aquests nens i els seus primers passos seran els protagonistes del reportatge.

 • La "master class" del 30 aniversari
  Veure vídeo

  La "master class" del 30 aniversari

  Aquest any, la "master class" té uns protagonistes molt especials. Quatre esquiadors que van néixer fa 30 anys justos, igual que el "Temps de neu", han pogut treure-li tot el suc a un cap de setmana de neu amb el Martí Rafel.

 • Esquiar als 98 anys
  Veure vídeo

  Esquiar als 98 anys

  Horaci Miras va inaugurar el primer teleesquí de la Molina i fa més de setanta anys que esquia. Amb els 98 fets, continua posant-se les botes i baixant per les pistes. És la mostra que l'esquí no té edat.

 • Kitzbühel
  Veure vídeo

  Kitzbühel

  Si no coneixeu bé Kitzbühel o no sabeu què és la Hahnenkamm o l'StrAiff, no us perdeu el reportatge d'aquesta setmana. Amb un dels monitors d'aquesta estació tirolesa, el català Guifré Higueras, descobrirem els detalls d'aquesta joia dels Alps.

 • Esquí Estudi Cerdanya Competició
  Veure vídeo

  Esquí Estudi Cerdanya Competició

  Un grup d'estudiants d'ESO catalans que destaquen pel seu nivell d'esquí s'han acollit aquest curs al programa Esquí Estudi Cerdanya Competició. Durant el segon trimestre del curs es traslladen a viure a la Cerdanya i compaginen l'entrenament intensiu durant els matins i la seva formació acadèmica a les tardes.

 • Els canons que necessita l'esquí nòrdic
  Veure vídeo

  Els canons que necessita l'esquí nòrdic

  Aquest hivern a les estacions d'esquí nòrdic no hi falta el fred. També el nombre d'aficionats ha anat creixent. El que hi falta és la neu a les cotes baixes. Els canons de neu que fa anys que inniven les pistes d'esquí alpí del Pirineu encara no s'han desplegat a les pistes d'esquí de fons. Hem volgut conèixer el cas de Lles.

 • Les Diablerets
  Veure vídeo

  Les Diablerets

  Aquesta setmana viatgem a Suïssa, a l'estació de Les Diablerets. Situada prop del llac Léman i a una hora i mitja de Ginebra, aquesta estació permet arribar en tren fins a les pistes. Part de l'estació és una gelera que arriba als 3.000 metres.

 • Esquí fora pista a Arcalís
  Veure vídeo

  Esquí fora pista a Arcalís

  L'antic circ glacial d'Arcalís ha rebut per segon any consecutiu els millors esquiadors fora pista del circuit mundial del Freerider World Tour. Entre ells, l'aranès Aymar Navarro, que segueix buscant un lloc entre l'elit d'aquesta especialitat.

 • Cinc medalles i molt de futur
  Veure vídeo

  Cinc medalles i molt de futur

  Andorra va ser la seu de la primera prova de la Copa del Món d'Esquí de Muntanya. Kilian Jornet ha triomfat en les curses individual i vertical, i Clàudia Galícia i Laura Orgué també han pujat al podi.

 • Tavascan, esquí amb energia
  Veure vídeo

  Tavascan, esquí amb energia

  Aquesta setmana coneixerem l'estació de muntanya de Tavascan, una de les estacions de muntanya més emblemàtiques i que està situada al nord del Pallars Sobirà. S'aprofita de la seva cara nord per oferir les millors condicions pel fora pista i l'esquí de fons. A més també visitarem les seves entranyes. Entrarem a la central elèctrica que hi ha al poble i que amaga sorpreses que molts pocs coneixen.

 • Festa d'aniversari
  Veure vídeo

  Festa d'aniversari

  Dissabte passat, nou de gener, a la nit, es van complir trenta anys exactes de la primera emissió del programa Temps de neu per TV3. Aquesta mateixa nit els components del programa ho van celebrar a Masella amb el Joan, la Cecília i en Xavier tres joves nascuts també la nit del 9 de gener de 1986. Amb l'ajuda de mes d'un centenars de seguidors del programa i les llums que emetien els seus mòbils van formar un trenta al mig de les pistes. Després, festa d'aniversari amb pastis, cava, regals i gran esquiada nocturna a les pistes il·luminades.

Anar al contingut