• Temps de neu (19-01-2012)
  Veure vídeo

  Temps de neu (19-01-2012)

  "Temps de neu" es prepara per aconseguir el rècord mundial de baixada de torxes d'Alp, un esdeveniment previst per a aquest dissabte, dia 21. Per informar-ne dels preparatius, el programa d'esports d'hivern del canal Esport3 s'emetrà en aquesta ocasió des de la cota 2.500 d'Alp, a l'estació La Molina-Masella. L'edició d'aquesta baixada de torxes, en què es vol superar el rècord mundial vigent, amb 2.800 participants i aconseguit a l'estació italiana de Sauze d'Oulx, coincideix amb la World Snow Day, i també servirà per donar suport a la candidatura olímpica de Barcelona-Pirineus 2022.

 • La vall de Pitztal
  Veure vídeo

  La vall de Pitztal

  "Temps de neu" mostra en aquest programa un descobriment: la vall de Pitztal, un racó molt desconegut dels Alps austríacs. El programa del canal Esport3 oferirà un reportatge sobre aquesta vall, situada al sud-oest de la regió del Tirol, que compta amb dues estacions d'esquí i una glacera de 3.440 metres on es pot esquiar durant pràcticament tot l'any als més de 100 quilòmetres de domini esquiable.

 • Bicis i trineus
  Veure vídeo

  Bicis i trineus

  Programa sencer que inclou el reportatge, racons, de cine...

 • L'art de volar
  Veure vídeo

  L'art de volar

  El film s'ha convertit en el gran fenomen de l'snowboard, el surf de neu, una de les disciplines més vistoses esportives del món de la neu.