• Temps de neu - 30/03/2012
  Veure vídeo
 • Curs de conducció - Temps de neu - 23/03/2012
  Veure vídeo
 • Temps de neu - 15/03/2012 - Socorrisme i rescat de muntanya
  Veure vídeo

  Temps de neu - 15/03/2012 - Socorrisme i rescat de muntanya

  "Temps de neu" explica el funcionament dels grups de socorrisme i rescat de muntanya. El programa dels esports d'hivern del canal Esport3 ho fa amb les imatges que els seus reporters van captar al Curs Internacional de Socorrisme, Seguretat i Medicina d'Urgències a Muntanya, celebrat la setmana passada a l'estació d'esquí de la Masella. En l'onzena edició d'aquest curs, els alumnes van aprendre les tècniques més importants de seguretat, socorrisme i rescat d'alta muntanya. A la secció de competició, el programa informarà de quins són els esquiadors més joves del país que participen en la Lliga Audi Quatro Cup d'esquí alpí aleví i infantil. "Temps de neu" els va poder veure a la cursa Amics de Montgarri de Vaquèira-Beret.

 • Temps de neu - 08/03/2012 - KL Llançat
  Veure vídeo

  Temps de neu - 08/03/2012 - KL Llançat

  A Grandvalira es va portar a terme la primera prova de la temporada de la Copa del Món de Quilòmetre Llançat, la disciplina d'esquí de velocitat pe excel·lència.

 • Temps de neu - Pitztal
  Veure vídeo

  Temps de neu - Pitztal

  El programa d'informació dels esports d'hivern del canal Esport3 ofereix les imatges de la vall tirolesa de Pitztal, a més de les seccions habituals, com el seguiment de les proves de la Copa del Món d'esquí alpí, quan falten només tres setmanes perquè s'acabi, les competicions més recents a casa nostra i la previsió meteorològica per als primers dies de març.

 • Saboredo
  Veure vídeo

  Saboredo

  A la Vall d'Aran hi ha un conjunt de valls perpendiculars a la principal que s'endinsen cap a les altes muntanyes del Pirineu. Una és la vall d'Arties, amb el cim del Montardo al fons, i una altra és la vall de Saboredo, amb prop de 7 quilòmetres de pista i uns 4 més de camí fins arribar al refugi.

 • Lindsey Vonn
  Veure vídeo

  Lindsey Vonn

  "Temps de neu" ens ofereix una entrevista amb l'esquiadora nord-americana Lindsey Vonn, líder indiscutible del circuit de la Copa del Món d'esquí femení. Aprofitant la seva presència en aquesta competició, que es va disputar el cap de setmana passat a l'estació andorrana de Soldeu, l'esquiadora va fer declaracions al programa d'esports d'hivern del canal Esport3. A més de l'entrevista, "Temps de neu" oferirà també un ampli resum dels tres dies de competició d'aquesta Copa del Món de Soldeu, la segona que s'ha disputat al Pirineu en tota la història.

 • Els preparatius de la Copa del Món
  Veure vídeo

  Els preparatius de la Copa del Món

  A la Pista Avet del sector Soldeu s'hi disputaran dos eslàloms gegants, divendres i dissabte, i un eslàlom especial, diumenge, en què competiran les millors esquiadores de tot el món. L'espai d'esports d'hivern de TVC dedicarà tot el programa de dijous a explicar com es prepara l'estació andorrana per aquesta competició de màxim nivell.

 • Baixada de torxes
  Veure vídeo

  Baixada de torxes

  "Temps de neu" mostra les imatges de la baixada de torxes feta dissabte, 21 de gener, a les pistes de La Molina i Masella, que va batre el rècord del món de participants. En la baixada, hi van participar un total de 5.089 esquiadors. El programa ofereix un ampli reportatge de l'acte, organitzat amb motiu del Dia Mundial de la Neu, i que es va convertir en el primer acte popular de suport a la candidatura olímpica de Barcelona Pirineus 2022. Al reportatge, els participants, amb la torxa a la mà, expliquen les seves sensacions per ser copartícips d'un rècord mundial.

 • Especial baixada de torxes
  Veure vídeo

  Especial baixada de torxes

  A la Molina i Masella, el gran domini esquiable (135 km) més proper a la ciutat de Barcelona, s'ha batut el rècord del món de baixada de torxes.

 • Temps de neu (19-01-2012)
  Veure vídeo

  Temps de neu (19-01-2012)

  "Temps de neu" es prepara per aconseguir el rècord mundial de baixada de torxes d'Alp, un esdeveniment previst per a aquest dissabte, dia 21. Per informar-ne dels preparatius, el programa d'esports d'hivern del canal Esport3 s'emetrà en aquesta ocasió des de la cota 2.500 d'Alp, a l'estació La Molina-Masella. L'edició d'aquesta baixada de torxes, en què es vol superar el rècord mundial vigent, amb 2.800 participants i aconseguit a l'estació italiana de Sauze d'Oulx, coincideix amb la World Snow Day, i també servirà per donar suport a la candidatura olímpica de Barcelona-Pirineus 2022.

 • La vall de Pitztal
  Veure vídeo

  La vall de Pitztal

  "Temps de neu" mostra en aquest programa un descobriment: la vall de Pitztal, un racó molt desconegut dels Alps austríacs. El programa del canal Esport3 oferirà un reportatge sobre aquesta vall, situada al sud-oest de la regió del Tirol, que compta amb dues estacions d'esquí i una glacera de 3.440 metres on es pot esquiar durant pràcticament tot l'any als més de 100 quilòmetres de domini esquiable.

 • Bicis i trineus
  Veure vídeo

  Bicis i trineus

  Programa sencer que inclou el reportatge, racons, de cine...

 • L'art de volar
  Veure vídeo

  L'art de volar

  El film s'ha convertit en el gran fenomen de l'snowboard, el surf de neu, una de les disciplines més vistoses esportives del món de la neu.

Anar al contingut