Helena Garcia Melero, Francesc Orella, "Una mà de contes" i "Tenim un pla", guardonats amb els premis Zapping

TV3 obté 4 guardons en la 20a edició dels premis Zapping, que atorga l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC)

Helena Garcia Melero, d'"Els matins" de TV3, ha estat guardonada amb el premi Zapping a la millor presentadora.

En la categoria infantil ha guanyat "Una mà de contes", del Super3, un programa que convida els més petits a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i els mitjans audiovisuals, a través dels contes.

Francesc Orella, ha guanyat el premi al millor actor per la seva participació en la coproducció  de TV3 i TVE "Prim: l'assassinat del carrer del Turco". Una "TV movie" que recull els fets que van desembocar en l'assassinat del general Prim, l'únic català que ha estat mai president del Consell de Ministres.

El premi Valors ha estat atorgat al programa "Tenim un pla", pel seu suport als emprenedors catalans amb consells estratègics plens d'optimisme.

Els premis Zapping són els únics guardons audiovisuals que es concedeixen a Catalunya per votació popular, en reconeixement a la qualitat, i no a l'audiència, per part dels socis de TAC i un jurat encapçalat pel president de l'associació, Josep Maria Guerra. L'acte de lliurament dels XX Premis Zapping s'ha fet al CaixaForum de Barcelona.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut