Els Serveis Informatius de TV3 mantenen la seva aposta decidida per l'actualització constant de la informació amb rigor i professionalitat. Amb una oferta informativa sòlida i consolidada, TV3 es manté com l'única cadena que rep el reconeixement del públic i cada temporada situa els "Telenotícies" entre els programes més vistos i els més ben valorats: gairebé 6 milions de catalans han connectat amb els informatius de TV3 durant la temporada 2019-2020.

Els telenotícies són líders, dupliquen l'audiència dels informatius de les altres cadenes i són els primers en credibilitat i en imparcialitat. A aquests grans registres, s'hi suma el canal 3/24, que continua liderant les cadenes temàtiques de notícies i que el 2019 va aconseguir una quota del 2,2%, en un nou rècord històric. En el seu vessant digital, el 324.cat segueix creixent en consum, supera els rècords anteriors i manté el lideratge social com el perfil informatiu en català més destacat a Twitter i Instagram.

Líders absoluts

Una temporada més, els telenotícies continuen sent els informatius més seguits i més ben valorats pels espectadors. Són líders en totes les seves franges, tots els dies de la setmana i lideren, gairebé cada dia, el rànquing dels programes més vistos del dia a Catalunya.

Segons dades de l'empresa Kantar, de l'1 de setembre del 2019 al 30 de juny del 2020, els telenotícies han liderat les seves franges d'emissió còmodament: el "TN matí" amb una mitjana de 78.000 espectadors i un 31,9% de quota; el "TN comarques", de 331.000 espectadors i un 24,5% de quota; el "TN migdia", de 513.000 espectadors i un 28,3% de quota, i el "TN vespre", amb 707.000 espectadors de mitjana i una quota del 28,1%.

Els caps de setmana es mantenen els lideratges: l'edició del migdia del "TN cap de setmana", amb una quota del 25,8% i una audiència mitjana de 480.000 espectadors, i la del vespre, amb una quota del 24,3% i 595.000 espectadors de mitjana, són els més seguits.

Segons el panel que elabora l'empresa GfK, els telenotícies són líders en qualitat i tenen una valoració d'un 8,6 sobre 10. L'audiència és fidel: el 95,6 % dels enquestats que segueixen els telenotícies ho fan habitualment. Pel que fa a credibilitat i confiança, obtenen la valoració més elevada: líders en credibilitat, amb un 96,6%, i líders en imparcialitat, amb un 94,9%.

Els equips

Aquesta nova temporada, Ariadna Oltra segueix despertant el dia amb el "TN matí"; al migdia, Núria Solé es manté al capdavant del "TN comarques"; Xavi Coral s'incorpora al costat de Raquel Sans al "TN migdia"; Toni Cruanyes continua encapçalant el "TN vespre", i Ramon Pellicer i Cristina Riba condueixen una temporada més el "TN cap de setmana".

El treball dels equips de redacció, amb l'ajut dels meteoròlegs i juntament amb el Departament d'Esports, es completa amb les delegacions, corresponsalies i seus territorials de TV3: Margalida Solivellas, Palma; Pepa Ferrer, València; Albert Calatrava, Carles Castellnou, Marta Viladot, Yolanda López, Josep Capella i Eva Pelegrí, Madrid; Montserrat Vila, Bilbao; David Melgarejo, París; Sergi Mulero, Londres; Joan Raventós, Brussel·les; Oriol Serra, Berlín; Xesco Reverter, Washington; Manel Alias, Moscou; Francesc Canals, Pequín; Txell Feixas, Beirut, i Joan Biosca, Buenos Aires.

 

Anar al contingut