Eva Clausó dirigeix i condueix "Tatuats pels Pirineus"
Eva Clausó dirigeix i condueix "Tatuats pels Pirineus"

"Tatuats pels Pirineus" és un format original, dinàmic i pròxim que viatja arreu de la imponent serralada pirinenca amb la mirada de la periodista Eva Clausó, en la direcció i presentació d'aquest programa. De mica en mica, l'espectador descobrirà el territori d'una manera diferent, amb els protagonistes que mostren els Pirineus davant l'Eva i la seva càmera, que fan camí com si fossin una mateixa persona.

El programa el formen set episodis que engloben onze comarques pirinenques, però el fil conductor és la gent, els habitants, personatges -sempre carismàtics- que viuen en aquesta serralada i a través dels quals es van descobrint els pobles i racons especials, amb el privilegi de conèixer la mirada dels qui estan "Tatuats pels Pirineus". A cada programa, a més, hi haurà l'actuació d'un artista o grup musical, vinculat d'alguna manera als Pirineus.

 

La presentadora

Eva Clausó Estival, llicenciada en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha estat corresponsal de TV3 al Pirineu durant quinze anys.

En el seu bagatge professional, l'Eva, una apassionada de la muntanya, l'aventura i els esports, ha conduït programes sobre medi ambient i entorn natural. També ha produït i dirigit diferents treballs audiovisuals.

Amb "Tatuats pels Pirineus", el seu últim projecte, arriba a TV3 amb la missió d'acompanyar els protagonistes de cada episodi en una ruta en què recorrerà aquest territori.

Anar al contingut