Logotip de TV3
Logotip de TV3
Novetats de tardor

"Tarda oberta", el nou programa d'entreteniment amb Vador Lladó i Ruth Jiménez

Vador Lladó i Ruth Jiménez seran els presentadors del nou programa d'entreteniment per a les tardes

Coincidint amb la nova temporada de tardor, TV3 estrenarà "Tarda oberta", un nou programa per a les tardes. En aquest espai, l'entreteniment tindrà molt de protagonisme, sense renunciar a l'actualitat i al territori. El nou espai estarà presentat per la molletana Ruth Jiménez i el mataroní Vador Lladó. Ruth Jiménez torna a TV3, on havia presentat programes com "Qui corre, vola", "En directe" o "Fes-t'ho mirar". Actualment, Vador Lladó presenta el programa "Fricandó Matiner" a RAC1.

El director del nou programa serà Oriol Jara i el subdirector, Pol Izquierdo, que ha dirigit programes a TV3 com "Emergències", "No serà fàcil", "La meva", "Veterinaris" o "Caçadors de bolets".

La direcció de Televisió de Catalunya, després d'analizar els projectes presentats en la crida pública de programes per a la franja de la tarda, va optar per aquest projecte nou d'entreteniment de la productora Mediapro. L'equip ja treballa per configurar el nou programa i concretar-ne els continguts. L'estrena es farà al setembre i serà una de les grans apostes de la temporada de tardor.

Anar al contingut