Dissabte, a partir de les 15.40

"Tarda de cine" amb "L'olor de la terra", "La família de la dama grisa" i "Et dec una nit de divendres"

La producció alemanya "L'olor de la terra", els misteris de "La família de la dama grisa" i el film català "Et dec una nit de divendres" són les tres propostes que ens fa aquest dissabte la programació de "Tarda de cine".
Aina Clotet, protagonista d'"Et dec una nit de divendres".

Aina Clotet, protagonista d'"Et dec una nit de divendres".

15.40: L'olor de la terra (Der Geruch von Erde)

L'Ellen és una enginyera agrícola brillant, que treballa en un centre d'investigació. Quan el seu pare, amb qui fa anys que no es parla, té un atac de cor, l'Ellen de cop l'ha d'anar a ajudar. Es troba un mas antiquat i pràcticament arruïnat, un banc intransigent i un pare masclista que no vol saber res de les propostes d'agricultura ecològica de la filla. La tornada de l'Ellen obrirà moltes ferides, que potser no s'havien arribat a tancar mai.

Direcció: Marcus Ulbricht

Guió: Marcus Ulbricht, Andreas Pflüger, Anna-Kathrin Schlze

Producció: JoJo Film und Fernsehproduktion

País de producció: Alemanya

Any de producció: 2014

Idioma versió original: Alemany

Fotografia: Ludwig Franz

Música: Mario Lauer

Intèrprets: Muriel Baumeister, Sebastian Bezzel, Sascha Alexander Gersak, Rudolf Kowalski, Annika Kuhl, Luis Lamprecht, Joachim Raaf

 

17.20: La família de la dama grisa (The good witch's family)

L'aparició per sorpresa de l'Abigail, una cosina de la Cassie que ella no coneixia, suposa un trasbals per a la família i per a tot el poble de Middleton. La Cassie decideix presentar-se per a alcaldessa per evitar l'annexió de Middleton a la resta del comtat, i ho fa amb el suport de la Martha, esposa d'en Tom, l'alcalde del poble. En Brandon vol entrar a l'Escola Superior de Música, i, juntament amb la sol·licitud, ha de presentar una cançó pròpia, per a la qual rebrà l'ajuda d'en Wes, un amic que només té ulls per a la Lori, que està a punt de fer setze anys. En Jake, d'altra banda, descobreix un aspecte de la possible annexió que fa que en Tom el destitueixi com a comissari.

 

Direcció: Craig Pryce

Guió: G. Ross Parker, basat en els personatges creats per Rod Spence

Fotografia: John Berrie

Idioma versió original: anglès

Producció: Hallmark Channel, 2010 (Canadà)

Durada: 84 minuts

Intèrprets: Catherine Bell, Chris Potter, Noah Cappe, Hannah Endicott-Douglas, Karen Ivany, Matthew Knight, Paul Miller, Sarah Power, Rhys Ward

 

19.00: Et dec una nit de divendres

En Sàmid marxa amb el seu amic Pepito al festival popArb (Arbúcies) per intentar oblidar la seva exnòvia, l'Eco. Dins del festival, es retroba inesperadament amb ella i amb el seu nou company sentimental, l'"Ojo Avizor" . En Sàmid es veu immers en tot un seguit de desventures per poder recuperar l'Eco. La Laura, una noia que acaba de conèixer el Sàmid, i en Pepito l'ajuden en tot moment. Al final, en Sàmid troba el valor necessari i torna amb l'Eco.

 

Director i guionista: Dimas Rodríguez

Director de fotografia: Sergi López Graells

Composició música: Raül Fernández Miró

Intèrprets: Aina Clotet (Laura), Jordi Andújar (Sàmid), Sara Loscos (Eco), Marc Bertran (Pepito), Marc Rodríguez (Ojo Avizor), Oriol Vila (Niko) i Raquel Salvador (Sunset)