Aviat a TV3

David Verdaguer presenta l'adaptació de l'exitós format belga "Taboo"

Aquesta temporada estrenarem la versió catalana del programa d'entreteniment que trenca tabús sobre persones de qui se suposa que no hem de riure
TEMA:
Televisió
David Verdaguer a "Quan arribin els marcians"

La temporada 2019-2020 TV3 comptarà amb l'adaptació de l'exitós format belga "Taboo". Una producció, en col·laboració amb El Terrat, que té el repte de trencar tabús sobre persones de qui se suposa que no hem de riure.

Presentat per l'actor David Verdaguer, "Tabús" assumirà el repte de trencar tabús sobre persones de les quals se suposa que no hem de riure i que no acostumen a rebre gaire atenció als grans programes d'entreteniment, com són els discapacitats físics, els invidents o els malalts terminals.

A cada entrega, el David Verdaguer convidarà quatre persones amb una mateixa vulnerabilitat a una casa de vacances. Conviuran durant una setmana, en què tindran temps de fer diverses activitats i de conèixer-se a fons. Després, en un teatre i amb els quatre protagonistes entre el públic, David Verdaguer interpretarà un monòleg còmic sobre tot el que ha viscut i après.  

"Taboo" és un format original belga emès a la televisió pública Eén i distribuït per Lineup Industries. S'ha convertit en l'estrena d'entreteniment més exitosa de la història del canal i ha generat un impacte social molt positiu. A Bèlgica ha renovat per una segona temporada i s'ha adaptat a països com Austràlia, Suïssa i el Canadà. El potencial del format també es reflecteix en el fet que altres territoris n'estan preparant la seva versió.

"Taboo" acaba de ser nominat a un Premi Emmy Internacional en la categoria de millor "Non-Scripted Entertainment" (programa d'entreteniment).

L'adaptació catalana de "Taboo" es rodarà al llarg d'aquesta tardor i hivern i constarà de nou programes que es podran veure el 2020.

ARXIVAT A:
Televisió
Anar al contingut