ESTRENA

Will Sliney revela els trucs per aprendre a dibuixar al SX3

El canal estrena dos programes del famós il·lustrador de Marvel, Star Wars i Spiderman.

El gran dibuixant Will Sliney està convençut que per aprendre a dibuixar no cal tenir cap do, sinó que se'n pot aprendre. I aquesta és la filosofia que posa en pràctica als seus programes, pensats perquè els nens i nenes aprenguin els secrets del dibuix de personatges de dibuixos animats i còmics.
A partir d'aquest setembre, ja teniu disponibles a les plataformes digitals del SX3 i a la TDT les dues propostes de Will Sliney que ajudaran els més joves de casa a millorar les seves habilitats en el dibuix i a fomentar la creativitat.

Will Sliney revela els trucs per aprendre a dibuixar al SX3
Com dibuixar amb Will Sliney (Will Sliney)

Dues propostes didàctiques
"Dibuixa amb el Will Sliney" és una sèrie didàctica on el Will ensenya a dibuixar qualsevol cosa a partir de formes simples i a perdre la por a dibuixar personatges de dibuixos animats molt coneguts, com ara Bob Esponja, o els gossos de "La patrulla canina", entre molts altres. "Com dibuixar còmics amb el Will Sliney", en canvi, està orientat al dibuix dels personatges de còmic més icònics utilitzant tècniques senzilles.  

Will Sliney revela els trucs per aprendre a dibuixar al SX3
Com dibuixar amb Will Sliney (Will Sliney)

Un gran mestre
Will Sliney és un reconegut dibuixant irlandès de còmics i novel·les gràfiques, responsable d'il·lustrar personatges memorables com Spiderman i diverses publicacions de Marvel o de l'univers Star Wars, entre d'altres. Des de la pandèmia, l'any 2020, el Will es dedica també a ensenyar els més joves les tècniques de dibuix que l'han dut a l'èxit, i a transmetre la idea que tothom pot aprendre'n si en té ganes i s'ho proposa: "Com més dibuixeu, més bé ho fareu!".