Vela, caiac i pàdel surf a la costa catalana amb el carnet!

Llança't al mar a més de 20 escoles de vela de tota la costa catalana

"Al mar!" inclou una novetat important per a les famílies a qui els agraden les activitats nàutiques, o que s'hi volen introduir. A partir d'aquest estiu, més de 15 escoles de vela de la costa catalana ofereixen la possibilitat de fer vela, caiac o pàdel surf de manera gratuïta amb el carnet del SX3

És la primera vegada que el SX3 ofereix una possibilitat d'aquesta mena arreu del territori. Cal consultar asx3.cat l'oferta de l'escola o club nàutic de cada localitat per saber amb detall quin tipus d'embarcació ofereixen per a les sortides familiars a vela. El caiac i el pàdel surf són propostes complementàries presents en la majoria de destinacions. Les condicions d'ús són les habituals amb el carnet del SX3 d'altres activitats: gratuïtat per als infants (amb límit de quatre o segons capacitat de l'embarcació i normativa de seguretat) i preu habitual per als adults. 

La llista de centres que, amb l'aval de la Federació Catalana de Vela, formen part d'aquesta iniciativa són les escoles i clubs nàutics de:  

Altafulla 

Arenys de Mar 

Barcelona

Blanes 

Calella de Palafrugell

Castelldefels 

El Masnou 

El Prat 

Ametlla de Mar 

L'Escala 

L'Estartit 

Mataró

Montgat 

Premià de Mar 

Roses 

Sant Feliu de Guíxols  

Vilassar de Mar