Manduka family
El programa s'emet
Aviat, nova temporada
NOVA TEMPORADA

Us esperem per concursar a la segona edició de "Manduka family"

El programa "Manduka" fa una crida per trobar nous participants

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

El concurs "Manduka family", que presenta la xef infantil Paula Alòs, busca nous participants. Hem obert la selecció per escollir noves parelles d'avi o àvia i el seu net o neta. Tots junts hauran de concursar i cuinar una recepta clàssica, la preferida dels petits.

La Paula ha fet una nova crida entre tots els infants entre 7 i 13 anys. Qualsevol que es vulgui apuntar, ha d'enviar un vídeo de tres minuts màxim, presentant-se juntament amb els avis.

Envia el vídeo clicant aquest enllaç.


Com funciona el concurs?

Durant la competició qui cuinarà seran els nens i nenes, ajudats pels seus avis i àvies. Com ja és habitual, podran fer servir les cartes i comodins, que hauran guanyat en uns jocs previs o preliminars. Tot són proves divertides relacionades amb la cuina i que els permetran guanyar avantatges. 

Alguns exemples d'aquestes cartes i comodins que poden guanyar seran: cuinar avi i net amb una samarreta única amb dos colls i només dues mànigues; que l'àvia o avi porti un antifaç i hagi de donar instruccions al net sense veure-hi o que el net porti auriculars amb música i no senti les instruccions. Un tip de riure!

 

Avis i nets cuinen junts a 'Manduka family', el nou concurs del SX3
Dos equips competeixen a "Manduka family"("Manduka family")


El Manduka family

A cada programa es compartirà una experiència fantàstica, i la parella guanyadora podrà guanyar des d'aparells tecnològics i entrades fins a un partit del Barça, un lot de llibres de manga, bicicletes… I molts cursets de cuina!

El concurs vol mostrar la importància de la transmissió de la cultura gastronòmica entre generacions i vol aprofundir en el lligam emocional entre avis i àvies i els seus nets i netes. 

Vídeos relacionats