EL NOU SUPER 3

S3, per als més petits de la casa

El 10 d'octubre neix un món per jugar, aprendre i divertir-se amb nous amics de sèries i programes

S3, per als més petits de la casa
Logotip de l'S3

#NouSuper3 #SomS3

Ara, al SX3 (Super3) els nens i nenes més menuts podreu divertir-vos, jugar i aprendre amb els nous personatges i històries de l'S3. És el món dirigit als que comenceu a explorar tot el que us envolta. Arribarà a les vostres pantalles el 10 d'octubre, com l'X3, el món adreçat als més grans.
L'S3 és el món de la primera infància i al descobriment de l'entorn. Hi trobareu tot el que necessiteu per a aquesta aventura: música, endevinalles, excursions o contes.

Molts nous amics
Entre els nous amics, l'únic de carn i ossos és en Titó. A cada capítol, en Titó va d'excursió i ens ensenya un lloc nou i ens presenta els seus habitants.

S3, per als més petits de la casa
En Titó alimentant unes cabretes (CCMA)

Un altre programa és el "Uau Ka Kau". En Uau i en Ka són dos extraterrestres que han estavellat la seva nau a l'arbre del Kau, un peresós a qui se li ha acabat la tranquil·litat. Tots tres es ficaran en bons kakaus.

De l'animació segur que us agradaran "Jasmine & Jambo", dos amics superamants de la música. I els "Numberblocks", una sèrie per aprendre a comptar amb l'ajuda de volums. I també tindrem novetats d'en "Mic" i d'"Una mà de contes", que se sumen al món S3.

Si sou petits aventurers i atrevits sereu S3! Entreu en un món per divertir-vos amb els amics i créixer amb les famílies.

Notícies relacionades
anar a la dreta
anar a l'esquerra