Qui és Carlota Bruna?

Amant de la natura i activista de la sostenibilitat, amb una vida lligada al mar

La meva mare, quan parla de mi de petita, em descriu com "un peix". Segons ella, jo no nedava, sempre bussejava per descobrir tresors i mirar els peixos. I no he deixat mai de bussejar! He tingut la sort de nedar amb taurons, dofins, tortugues i mantes... ara em queda nedar amb balenes! 

Tinc un vincle especial amb el mar i la natura. Recordo sentir una gran impotència davant les notícies sobre el canvi climàtic que apareixien als mitjans de comunicació sense dir-nos què podíem fer com a ciutadans davant d'aquest repte. Això m'ha portat a ser una ferma activista del medi ambient

Vaig començar a llegir articles científics i llibres sobre com podem actuar individualment... i al veure totes les coses que podem fer, vaig pensar: "Això ho ha de saber més gent!" Tinc 25 anys i dono veu a la lluita contra el canvi climàtic a les xarxes socials, amb gairebé 200.000 seguidors a Instagram

A més, soc dietista-nutricionista i m'agrada molt parlar-vos sobre alimentació saludable, sostenibilitat i protecció de les espècies i la biodiversitat. El meu objectiu és fer que més gent respecti el seu entorn amb petites accions, sent conscient del que menja, compra, consumeix... per fer un món més verd ara i per a les futures generacions. 

Arribo al SX3 per acompanyar-vos a descobrir la costa catalana, persones que viuen lligades al mar i que hi practiquen esports nàutics, i un Mediterrani ple de vida que hem de protegir. M'acompanyes? 

Llança't "Al mar" amb Carlota Bruna!

Vídeos relacionats
anar a la dreta
anar a l'esquerra