InfoK
El programa s'emet
De dilluns a dijous, a les 19.30

Laia Servera i l'equip de l'"InfoK" reben el Premi Nacional de Comunicació

L'entrega la Generalitat de Catalunya i és un dels premis més importants que pot rebre un programa de televisió

Laia Servera recollint el premi
InfoK: Premi Nacional de Comunicació

Laia Servera ha recollit el Premi Nacional de Comunicació. Ara fa uns dies, us vam explicar que ens l'havien concedit per com us vam intentar acompanyar durant els primers mesos de la pandèmia de la Covid, quan vam estar confinats a casa sense poder anar a l'escola.

En el seu discurs, la Laia, que és la directora del programa, ha dit que vosaltres, els nens i les nenes, sempre teniu interès per aprendre i que la responsabilitat de l'"InfoK" i també de tots els adults, és respondre a aquest interès. També ha explicat que els adults us han d'escoltar més perquè sempre feu reflexions interessants.

Laia Servera també ha explicat que un dels temes que més us preocupen són les persones refugiades, perquè vosaltres sempre teniu interès a fer un món millor.

L'equip de l'"InfoK" també treballa cada dia per fer un programa millor que el del dia anterior i hi posa molta passió en fer la seva feina. Us donem les gràcies per tenir sempre interès en el món que ens envolta, per ser tan exigents i per seguir-nos cada dia. També un agraïment molt especial als mestres i les escoles en general, que sempre ens ajuden a fer més bé el programa.