Per a infants de 0-6 anys

Jasmine i Jambo, una sèrie musical per als més petits

Ha guanyat el Gran Premi a la Millor Sèrie Internacional al Festival Écran Jeunesse

Els dos protagonistes de "Jasmine & Jambo", la sèrie musical de l'S3

"Jasmine i Jambo" és una sèrie infantil d'animació que gira al voltant de la música i l'univers sonor. Els protagonistes de totes les aventures són dos músics amics, la Jasmine i el Jambo, que viuen a Soundland, un món on tot sona. A través d'una banda sonora molt narrativa que acompanya les accions dels personatges i fa brillar els instruments que hi apareixen, cada capítol parla d'un concepte musical i l'enllaça amb el món de les emocions.

Els dos protagonistes de la sèrie
"Jasmine & 

En l'aspecte visual, la sèrie s'expressa amb una animació 2D dinàmica que fa servir formes geomètriques i una paleta de colors secundaris molt particular, donant un aire retro a tot el conjunt. Les veus de Tomeu Penya i Anna Moliner omplen de personalitat els dos protagonistes i contribueixen a augmentar la dosi d'alegria i amor per la música que transmet la sèrie. Cada capítol culmina amb una cançó, totes originals de Marc Parrot, i els 26 capítols de què consta la primera temporada recorren múltiples gèneres musicals, del blues a la sardana; del jazz a una cançó de bressol.

"Jasmine i Jambo" és una sèrie no només per a infants. La recomanem per veure en família i gaudir plegats d'aquest món fantàstic en què la música fa vibrar. Està produïda per Teidees, en coproducció amb Televisió de Catalunya (TV3) i amb la participació d'IB3 i de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC). La dirigeix Sílvia Cortés i Marta Alonso n'és la productora.

Aquesta sèrie ha guanyat el gran premi a la millor sèrie d'animació internacional al Festival Écran Jeunesse, i ja s'ha venut a les televisions públiques de França, Suècia i Suïssa. Jasmine & Jambo" està disponible a totes les plataformes digitals de l'S3.