InfoK
El programa s'emet
De dilluns a dijous, a les 19.30
Dilluns, a les 20.00

"InfoK": especial Dia Internacional de les Dones

El programa ha preparat una edició especial dedicada a les dones. Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Dones, explicarà l'origen de les reivindicacions del 8 de març.

Imatge del vídeo de l'"InfoK" que explica l'origen de les reivindicacions, amb les sufragistes
Imatge del vídeo de l'"InfoK" que explica l'origen de les reivindicacions, amb les sufragistes

L"InfoK" oferirà una edició monogràfica, dedicada a les dones, que explicarà fets històrics al voltant del Dia Internacional de les Dones: presentarà un vídeo animat de producció pròpia per entendre els conceptes clau de la commemoració, des de l'origen de les reivindicacions, amb les sufragistes, fins als símbols que la identifiquen, com el llaç lila i el cartell de la noia ensenyant el braç.

L'informatiu recordarà que aquest 8 de març fa 110 anys que es va donar la primera llicència per pilotar un avió a una dona, Raymonde de Laroch, i descobrirà la feina com a pilot d'avions de Maite Pagès actualment.

A més, recomanarà el llibre "Les noies juguem a tot!", que parla d'esportistes femenines reals de tots els esports, i conversarà amb la campiona de vela Natàlia Via-Dufresne i la seva alumna de 15 anys.

Després de l'emissió d'aquest especial al canal Super3 dilluns, el Dia Internacional de les Dones, es podrà tornar a veure el diumenge 13 de març, a les 11.20, a TV3.