SUPERNIT A LES BIBLIOTEQUES

Èxit de la Supernit a les biblioteques amb en Titó, en John C i els Fa la la

11.000 nens i nenes en més de 200 biblioteques arreu de Catalunya han participat en aquest esdeveniment multitudinari de foment de la lectura

Aventures, música i llibres han omplert aquest vespre més de 200 biblioteques catalanes, des de Figueres fins a Móra d'Ebre; des de Gavà fins a Albesa. Onze mil nens i nenes han participat en la tercera edició de la Supernit a les biblioteques.

El Titó, amb el seu amic John C., ha convidat els infants a cantar, ballar i participar en les activitats. Així, nens i nenes han gaudit d'una vetllada en família en grups d'entre 15 i 20 persones, majoritàriament. El fil conductor ha estat la cançó i el videoclip "La biblioteca està plena de llibres", protagonitzada per la versió animada en 3D del Titó i els animals del "Fa la la".

Aquesta tercera edició de la Supernit a les biblioteques ha estat de nou l'esdeveniment simultani arreu del territori amb més seguiment del SX3. L'organitzen el SX3 i la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya i té com a objectiu fomentar la lectura entre els més petits.

Biblioteca de Girona
Biblioteca pública de Tarragona
Biblioteca Fages de Climent de Figueres
Biblioteca de Tortosa
Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi