Final de curs

Especials "InfoK", Beta i "Ràndom": el final de curs del SX3

Des d'una barreja inèdita entre reporters infokaires i concursants d'"Eufòria" fins a un "Ràndom Fest" amb un miler de persones

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Aquesta setmana s'acaba el curs a les escoles i també al SX3. Els programes diaris del canal infantil s'acomiaden de la temporada, amb edicions especials de l'informatiu "InfoK" i el magazín "Ràndom".

L'"InfoK", dirigit i presentat per Núria Vilanova, ha canviat de format i de temàtica per a una edició en què l'equip del programa s'ha trobat amb concursants d'"Eufòria" per donar consells per anar de vacances als nens i nenes. 

Pel que fa als Beta, han tancat la temporada amb un especial de benvinguda a l'estiu que pots veure aquí: 

El "Ràndom", amb David Itsme i Maria Bouabdellah, oferirà un programa especial obert al públic: més d'un miler de persones viuran el "Ràndom Fest", en directe des del Parc del Fòrum de Barcelona. Es farà divendres 21 a partir de les 20.15 h.

Més d'un miler de persones viuran el "Ràndom Fest" en directe

Les cantants Alèxia i Maria, d'"Eufòria"; Shalana i Marc Andreu, de "Fang!"; Conde i Fonde, Alexity, Aleix Manzano, el cantant Julen i els Beta arribaran disposats a jugar, saltar, córrer i divertir-se en una competició amb empastifada inclosa.

La nova programació d'estiu al SX3 també estarà disponible a la plataforma digital 3Cat