CAVALCADA DE REIS

El SX3 retransmetrà la cavalcada de Barcelona amb la Maria Bouabdellah, el David Itsme i el Titó com a presentadors

En Titó i en John C. també aniran a la carrossa del SX3 que forma part del seguici reial

"Nit de Reis", amb Maria Bouabdellah i David Its Me, del "Ràndom"
"Nit de Reis", amb Maria Bouabdellah i David Its Me, del "Ràndom"

Aquest 5 de gener, a partir de les 19.00 fins a les 20.55, el SX3 i TV3 transmetran la cavalcada de Barcelona, on, per primera vegada, el SX3 tindrà una carrossa. Els presentadors del "Ràndom", la Maria Bouabdellah i el David Itsme, i també en Titó, seran els encarregats de conduir el programa "Nit de Reis", que comptarà amb les actuacions dels Beta i de l'Edu Esteve. 

L'escenari del programa estarà ubicat entre els carrers Comte d'Urgell i Tamarit de Barcelona. Des d'allà, la Maria i el David connectaran amb el Titó i el John C., que seran dalt de la caramel·lera, un autobús de dos pisos que forma part del seguici reial i des d'on es llançaran caramels als nens i nenes que siguin al carrer. Serà la primera vegada que el SX3 formi part de la cavalcada de Barcelona.

 

 

Durant el programa també hi haurà actuacions musicals. Els Beta interpretaran el seu tema: "Aquest Nadal", molt a prop de l'escenari, i també cantarà l'Edu Esteve, un dels cantants d'Eufòria i col·laborador de l'"InfoK". L'Edu, juntament amb la col·laboradora del "Ràndom", Shalana, parlarà amb els nens i nenes que estiguin més a prop de l'escenari.

 

Durant el programa es faran connexions arreu del territori per veure com les nenes i els nens de tot Catalunya viuen la nit més màgica de l'any per a ells. Connectaran amb la Vall d'Aran, el delta de l'Ebre i terres gironines per seguir l'emoció dels més petits. 

Una "Nit de Reis" carregada de moltes més sorpreses i on podreu participar de manera activa amb el hashtag #NitReisTV3 publicant a les XXSS imatges de nens i nenes esperant ses Majestats d'Orient.