FESTA DE FINAL DE CURS

El Ràndom Fest, una trobada plena de convidats i sorpreses

Vine a donar la benvinguda a l'estiu amb la Shalana, l'Alexity, el Julen i representants de programes com els Beta i "Eufòria"

Vine aquest divendres, 21 de juny, al parc del Fòrum de Barcelona per celebrar el final de curs amb el programa "Ràndom". Et convidem a venir de públic i podràs jugar amb els col·laboradors més divertits i conèixer convidats molt especials. 

Entre els convidats hi haurà l'Alexity, la Shalana, l'Aleix Manzano, el Julen, el Gerry, l'Àlex Tous i l'Alba Hernández. A més, també podreu veure representants de programes del SX3 com els Beta, Fang, Fuet i també Conde&Fonde. I tindrem la participació de concursants d'"Eufòria"!

David Itsme, Maria Bouabdellah i tot aquest fantàstic grup de col·laboradors amb qui faran la fi de festa us acostaran continguts en directe i us faran protagonistes de les tendències a les xarxes socials i en àmbits com la música o els videojocs.   

Si t'afanyes, encara t'hi pots apuntar! La convocatòria arrenca a partir de les 18.30 i tots els infants i joves han de venir acompanyats d'un adult. 

L'any passat, la primera edició del Ràndom Fest ja va tenir un gran èxit! Mira el vídeo per saber com va anar:

I mira quin goig que fa el cartell d'aquesta edició 2024 amb tots els ingredients que t'hem explicat! No t'ho perdis!