Contes audiovisuals als Jocs Florals Escolars de Barcelona

Una mà de contes ha col·laborat en la creació d'una nova categoria -Contes audiovisuals- dels Jocs Florals Escolars que cada any convoca el Consorci d'Educació de Barcelona

Una imatge del conte "El cervató"
Una imatge del conte "El cervató"
La Filmoteca de Catalunya ha acollit, l'1 de juny, l'acte final d'aquesta convocatòria, amb la projecció dels 5 treballs audiovisuals seleccionats -entre una cinquantena de presentats- com a finalistes. La Sala Laya de la Filmoteca s'ha omplert amb nens, nenes i mestres que han estat espectadors privilegiats de les seves pròpies creacions. I han seguit la projecció amb l'emoció de veure en pantalla gran les seves realitzacions, però també amb el neguit de saber si el seu conte seria el guanyador, que es donaria a conèixer al final de l'acte.

Els cinc contes audiovisuals finalistes han estat:

En Max i el dinosaure volador. Escola Cervantes. 3r de primària
 
 


En quin pot hi haurà la sal?. Escola Turó del Cargol. 1r de primària
 
 


El cervató. IEA Oriol Martorell. 1r de primària
 
 


L'avi i el seu record. CEE La Ginesta. Educació especial
 



i EN BAO I ELS SEUS AMICS . Escola Pere Vila. 1r de primària, que ha estat el GUANYADOR de la categoria Conte audiovisual dels Jocs Florals Escolars de Barcelona 2016.
 
 
 


Els guanyadors tindran un premi ben especial: el conte serà produït i emès per TV3, i passarà a formar part de la col·lecció d'Una mà de contes. Això es durà a terme amb l'estreta col·laboració de TV3 amb els nens, nenes i mestres que han creat el conte, com han recordat Manuel Barrios -director del programa- i Anna Manso, escriptora i guionista, que ja han quedat amb els responsables de l'escola Pere Vila presents a l'acte per posar-se a treballar el més aviat possible.

Us mantindrem informats. De moment, volem felicitar a tots els participants per la creativitat mostrada amb els seus contes audiovisuals.

Podeu completar la informació en els enllaços següents:

Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals
Consorci d'Educació de Barcelona
Escola Pere Vila
Info K del Súper3