La sèrie "Jasmine & Jambo", al SX3.
La sèrie "Jasmine & Jambo", al SX3.
A partir de dilluns

Arriba la segona temporada de "Jasmine & Jambo" al SX3

A partir de dilluns, 6 de febrer, el SX3 estrenarà els capítols de la segona temporada de "Jasmine & Jambo". Els capítols nous d'aquesta sèrie d'animació, adreçada als més petits del canal infantil i juvenil, es podran veure a la televisió i a les plataformes digitals de l'S3.

Els 26 capítols nous de "Jasmine & Jambo" estaran disponibles a partir de dilluns a les plataformes digitals de l'S3. L'emissió per televisió de la segona temporada d'aquesta sèrie començarà el mateix dilluns, a les 8.40 i a les 17.00, l'horari en què es podran veure els nous episodis, de dilluns a divendres, al canal SX3.

Entre els temes que es tractaran del capítol 27 al 52, hi ha els estils musicals, que poden anar del heavy a la salsa o l'òpera; els diferents tipus guitarres i com sonen; què és l'eco, el tempo, el compàs o el solfeig; la música com a canal de protesta, les músiques del món i la importància de la inspiració per compondre. 

Cada capítol es publica a les plataformes acompanyat del "Musicòrium", una peça digital curta, d'aproximadament un minut, que fa un resum del concepte musical que s'ha tractat en cada programa (estils musicals, objectes sonors, els luthiers, els sons de la natura...). Amb l'estrena de la segona temporada de "Jasmine & Jambo", estaran tots disponibles a l'S3.

 

La sèrie

"Hola! Soc la Jasmine i et presento el meu millor amic, el Jambo. Estem bojos per la música i et convidem a venir amb nosaltres a Soundland, un país on tot és musical. Però ves amb compte, que aquesta bogeria s'encomana!"

"Jasmine & Jambo" és una sèrie musical i d'animació que parla de música. Els protagonistes són la Jasmine i el Jambo, dos amics bojos per la música que viuen a Soundland, un lloc divers i surrealista on la música i la vida van de la mà. Tot el que fan o experimenten té relació amb la música, ja que cada capítol enllaça la música amb la vida i les emocions i explica conceptes musicals a través d'una aventura.

La sèrie consta de 52 episodis de set minuts de durada, 26 de la primera temporada, que ja s'ha emès al SX3, i 26 de la segona, que s'estrena aquest febrer. "Jasmine & Jambo s'adreça al públic més menut i als seus pares, sobretot a través de la música, amb la banda sonora original del músic Marc Parrot i amb les veus de l'actriu Anna Moliner i el cantautor Tomeu Penya.

Produïda per Teidees, en coproducció amb Televisió de Catalunya i amb la participació d'IB3 i de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), la sèrie està dirigida per Sílvia Cortés i produïda per Marta Alonso.

"Jasmine & Jambo" va guanyar el Gran Premi a la millor sèrie d'animació internacional a la segona edició del Festival Écran Jeunesse, que va tenir lloc el novembre del 2021 a la localitat occitana de Banhèras de Bigòrra, al departament francès dels Alts Pirineus.

 

SX3.cat/jasmine-jambo

#NouSX3

SX3.cat

S3.cat

Anar al contingut