Estrena!

"Al mar!", Ghibli i "Haikyuu!!", noms propis de la nova programació d'estiu del SX3

L'estiu ja és aquí i el SX3 es renova per acompanyar els súpers en les seves vacances. A partir del dissabte 22 de juny, noves cares, nous programes i noves sèries renovaran la programació de la marca infantil del 3Cat.

La nova estació estrenarà temporada d'"Al mar!", que arriba amb nous capítols molt refrescants, al voltant de la sostenibilitat i la descoberta del país. La segona temporada també la presenta l'activista Carlota Bruna, ambaixadora europea del Pacte Climàtic.

Els súpers agafen més protagonisme i conviden la Carlota a descobrir racons especials de la costa, tot capbussant-se en la immensitat del mar i les activitats aquàtiques. Descobrirem molts punts del país, des de Calonge fins a Alcanar, passant per Calafell o Malgrat de Mar. La Carlota, a més, proposarà excursions familiars per recórrer la costa catalana i ens donarà alguns consells per ser més sostenibles.

Un estiu de pel·lícula

El SX3 proposa un estiu de pel·lícula amb les elogiades produccions del prestigiós estudi japonès Ghibli. Els temes més recurrents en el cinema de Ghibli són la cura pel medi ambient, la família o l'amabilitat. Els seus personatges són únics, amb especial importància als femenins, i en les seves pel·lícules crea uns mons màgics i diferents, amb un segell propi. Són films per veure en família perquè agradaran grans i petits. 

Durant tot l'estiu podràs veure fins a 13 pel·lícules d'aquest estudi d'animació. Quatre ja estan disponibles: "El meu veí Totoro" i "Arrietty i el món dels remenuts", "Kiki, l'aprenent de bruixa" i "La Haru al regne dels gats". De la resta, hi haurà alguns títols que s'estrenaran per primera vegada en català i al SX3.

 

Torna "Haikyuu!!"

A partir del dilluns 24 de juny, es podrà tornar a veure "Haikyuu!!", una sèrie d'anime pensada per als amants dels esports però també per als fans de l'animació japonesa en general. El voleibol, la competició, els valors de l'esport, el respecte al rival i als companys, són molt presents en aquesta sèrie que enganxarà a tota la família.

No és l'única estrena per als súpers més grans, també podeu connectar amb els protagonistes de "Silverpoint", una ficció on quatre equips competeixen en un misteriós concurs alienígena per salvar el món. S'estrenarà el 29 de juny.

 

Estrenes per als més petits

La música acompanyarà als més petits de la casa amb "Looloo Kids", una sèrie d'animació en què el Jaume i els seus amics ensenyen cançons populars infantils. Algunes són molt conegudes i d'altres potser no tant, però els nens i les nenes ben aviat se les faran seves. Passareu tot l'estiu cantant les seves lletres.

 

Si sou fans de les reformes, potser coneixeu els bessons que es dediquen a transformar llars: en Drew i en Jonathan. Ara es converteixen en personatges d'animació a "La fàbrica dels somnis dels germans constructors", una sèrie molt creativa pensada per als més súpers més petits. I, finalment, per als inventors i els que sempre estan pensant en el perquè de les coses, arriba "Leo da Vinci", inspirada en el gran Leonardo da Vinci.