Colette
Colette. Foto: Marta Riera.

La Colette, @la_supercol

Colette
Actriu: Mireia Ruiz


La Colette és una noia de 19 anys que estudia el grau en Ciències Mediambientals. Està molt segura de si mateixa, és empàtica i té una gran intel·ligència emocional.

El seu esperit curiós fa que tingui un ampli coneixement sobre nombrosos temes que li interessen, com les qüestions mediambientals, sobre les quals no és una experta, però s'esforça cada dia per saber-ne més.

És una noia molt observadora, de convivència fàcil i de tracte agradable tot i la seva personalitat extravagant. Aquesta extravagància li ve donada, precisament, per aquesta consciència, implicació personal i interès pel medi ambient i la cura pel planeta, que va més enllà del que considerem habitual en una noia de la seva edat.

No només llença el cartró al contenidor blau i el plàstic al groc, sinó que pren un rol actiu en la lluita contra el canvi climàtic des de la seva petita parcel·la: treballar per millorar els seus hàbits mediambientals i els de les persones que s'estima i l'envolten. El seu motor és la idea de poder millorar el planeta a partir de les accions individuals, actua en conseqüència des d'una consciència activa mediambiental i sent que la resta de gent es pren massa a la lleugera tot allò relacionat amb la cura del planeta. Per aquesta raó decideix intervenir per ajudar a canviar mals hàbits, començant per ella mateixa i pels de casa.

És una persona d'esperit lliure i conseqüent amb les seves idees. Clara, directa, irònica i dolça.

Ella no jutjarà les accions de l'espectador, però li farà saber quines són les conseqüències dels seus actes i li donarà informació i eines perquè aquest, des de la seva individualitat, pugui millorar els seus hàbits mediambientals. Tot i això, ella també s'equivoca. Aquest tret la fa molt més propera i humana, ja que no és una persona en possessió de la veritat i les solucions, sinó una noia que només vol que tothom tingui les eines i la informació per cuidar el planeta una mica millor.

En el seu dia a dia segueix aprenent sempre que pot, per això s'ha obert un compte d'Instagram on esdevé la Súper Col, una Eco Iger que dona consells per combatre el canvi climàtic.

Anar al contingut