Novetat!

Una nova manera d'aprendre anglès

Pensat per a súpers de 3 a 9 anys

El protagonista de la sèrie, l'Steve, davant d'un dibuix d'una marieta
Wow Method English

Fem una aposta perquè els súpers puguin aprendre anglès d'una manera fàcil i divertida. Cada tarda, de dilluns a divendres, es pot seguir el mètode d'aprenentatge que proposa "Wow! English Method". Està basat en una sèrie de capítols que els permetran entendre la llengua i aprendre vocabulari d'una manera distesa i divertida. En tots els continguts apareix l'Steve, que n'és el protagonista, i qui els acompanya en aquest aprenentatge.

Tot i que tot el material és apte per a tots els públics, cada capítol està pensat per a una edat diferent. Aquests serien els nivells:

- Kindergarten (Yellow, Blue i Red): per a súpers d'educació infantil

- Early Primary (Green i Orange): per a súpers de primer cicle de primària

- Primary (Bronze, Silver i God): per a súpers de segon cicle de primària

Pel que fa a l'hora d'emissió en pantalla, a les 17.15 es poden veure els capítols per als més petits (educació infantil i primer cicle de primària) i, a les 18.30, s'emeten els capítols de Primary Bronze.

Tots els capítols es poden veure també en digital aquí a qualsevol hora i en qualsevol moment. I, en cas que els súpers no vagin a l'escola, també tenen una cita als matins a partir de les 09.30.

"Wow! English Method" és l'última aposta del Super3 perquè els súpers aprenguin anglès, però també poden mirar més contingut en aquesta llengua amb sèries com "Kiwi" o "Babyriki" o, si ho prefereixen, mirar en anglès les seves ficcions favorites com "Pat, el gos" o "Comptem amb la Paula", entre d'altres. Tot el contingut en anglès del Super3 el pots consultar aquí! També estan disponibles a l'aplicació del Súper, a l'HBbtv i a les aplicacions de les televisions digitals.

Let's go!