Contra el coronavirus que ens ha canviat la vida

Una Marató per a tothom

El Super3 també hi va participar

La presentadora de l'InfoK, Núria Vilanova, amb un dibuix de la Terra amb mascareta envoltada de coronavirus, i, mig tapat, el logo de La Marat…
La presentadora de l'InfoK, Núria Vilanova

Fa molts anys que a TV3 i Catalunya Ràdio es fa La Marató per recollir diners i donar suport a la investigació d'una malaltia, però mai s'havia fet per lluitar contra un virus que pot infectar a tothom i a tot els llocs del món alhora.

A més a més, aquesta Marató ha sigut un homenatge a totes les persones que han treballat per aturar la pandèmia i han tingut cura dels malalts. Però qui són els herois en la lluita contra la pandèmia? A "Gràcies", el relat d'"Una mà de contes" per La Marató, un nen, el Cristian, vol donar les gràcies a la persona que ha salvat el seu avi, que ha estat malalt de Covid-19. En la seva cerca, trobarà un munt de bona gent i descobrirà la importància de tothom per acabar amb la pandèmia.

L'aïllament és necessari per evitar que el coronavirus passi de persones contagiades a altres persones, però això fa que ens sentim sols. El Dan i el Fluski, de La Família del Super3, i els Pallapupes ajudaran un nen, el Jan, a posar-se en contacte amb la seva cosina Daniela, que està ingresada a l'hospital. Com? Aconseguiran enviar a la Daniela una tauleta i faran una videoconferència molt divertida.

Tot i que el virus de la Covid-19, normalment, no causa una malaltia greu en els més petits, la incertesa que vivim també els afecta. El Mic i el Cincsegons ens van fer veure com d'important és que els més petits se sentin protegits.

I l'InfoK també va fer un programa especial per explicar-nos com s'ho fa una estudiant que no pot anar a l'institut perquè si s'infecta es podria morir, o com s'han gravat algunes de les cançons del disc de La Marató. A més a més, Miquel "Youtuber" Piris va fer una "videoconferència" amb els presentadors de La Marató i amb algú més que s'hi va colar.

 

 

Si voleu veure els vídeos d'aquests programes, els teniu al final de la pàgina.

 

...