Participacions destacades

Paisatges d'hivern amb el Taller de retall i composició

Estudiants de 2n ESO de l'escola Jesuïtes El Clot ens han fet arribar un interessant i sorprenent conjunt de paisatges hivernals, duts a terme amb el Taller

Estudiants de 2n ESO de l'escola Jesuïtes El Clot ens han fet arribar un interessant i sorprenent conjunt de paisatges hivernals, duts a terme amb el Taller de retall i composició del nostre web.

La proposta de les professores d'educació artística consistia en dur a terme un collage d'un paisatge d'hivern. El dia abans de fer l'activitat a l'ordinador, els estudiants havien de fer, en un full DinA4, com a mínim 4 idees-esbossos a llapis, i es podien inspirar en imatges que trobessin a internet. El treball a l'ordinador va ocupar els dos dies següents: el primer es va dedicar a familiaritzar-se amb l'eina del taller i fer diverses proves; el segon dia, a acabar la feina i enviar-la.

Us recomanem veure el procés de treball fet pels estudiants tal com queda recollit a Veure participacions dels dies 28 i 29 de gener i 2 de febrer de 2016.

Agraïm a l'escola aquesta col·laboració que mostra el potencial expressiu del Taller de retall i composició, especialment quan es treballa des de l'aula de plàstica seguint una proposta atractiva i un guiatge sensible.
Anar al contingut