Festa dels Súpers 2013

Connecta amb el teu equip amb Una mà de contes. Per compartir somnis i aventures cal comptar amb un bon equip. Però sobretot amb el vestit i les eines adequades per a cada ocasió

Connecta amb el teu equip amb Una mà de contes.

Per compartir somnis i aventures cal comptar amb un bon equip. Però sobretot amb el vestit i les eines adequades per a cada ocasió. Si vols salvar la princesa, què millor que un vestit de bomber per protegir-te del perillós alè del drac! O disposar d'un bon casc de motocicleta i altres proteccions si vols fer de missatger per a La Caputxeta. Uns guants de làtex i una màscara protectora per evitar la pols, podrien ser un bon regal per a les germanastres de la Ventafocs: així sabrien el que és un servei de neteja en condicions!

Proposta d'activitats a l'espai d'Una mà de contes La Festa del Súpers 2013



Connnecta amb el teu equip amb Una mà de contes proposa als participants de la La Festa del Súpers (19 i 20 d'octubre) adonar-se que tan important és treballar en equip com anar ben equipat. I per fer-ho els convida a la següents activitats :

1. Visionar una selecció de contes de la col·lecció d'Una mà de contes, relacionats amb diferents oficis o que destaqui l'activitat professional dels seus personatges.

2. Accedir a una selecció de publicacions infantils on el tema central estigui relacionat amb els diferents tipus de professions.

3. A través de la pàgina web d'Una mà de contes, elaborar dibuixos relacionats amb la professió de pares i familiars.

4. Equipament real de diferents professions perquè els participants puguin disfressar-se segons les seves preferències.

5. Fotografiar-se amb l'equip escollit.

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i la Fundació PIMEC han col·laborat amb Una mà de contes fent l'assessorament dels continguts d'aquesta proposta que s'origina en la convicció compartida sobre el fet que els contes són un vehicle excel·lent per transmetre valors tan importants i universals com la seguretat en el treball.