DE QUIN COLOR ÉS AQUESTA OLOR?

Una mà de contes al Screen Festival 2013. En col.laboració amb Screen Festival i la col·lecció olorVISUAL del perfumista Ernesto Ventós, et convidem a

Una mà de contes al Screen Festival 2013.
En col.laboració amb Screen Festival i la col·lecció olorVISUAL del perfumista Ernesto Ventós, et convidem a participar en un joc molt divertit: convertir olors en colors i dibuixos.



De vegades estem tan atents al que veiem i al que sentim que se'ns oblida que tenim nas i que les olors i els perfums també poden viatjar per l'espai com la llum i el so. Fins i tot ens poden explicar històries.
 


Fen servir el taller de dibuix de Una mà de contes et convidem a pintar i imaginar una historia a partir de alguns d'aquests olors:

L'OLOR DE LA TEVA MARE
L'OLOR DEL TEU MENJAR PREFERIT
L'OLOR D'UNA FLOR

Tanca els ulls, respira profundament i intenta recordar alguna d'aquestes olors.
Sí? Ja? ... doncs torna a obrir els ulls i a dibuixar i pintar amb el Taller de dibuix d'Una mà de contes!! És important que al final del dibuix escriguis a la mateixa pantalla el nom de la olor que has volgut representar. I quan ens enviïs la teva participació afegeix al teu nom un guió i l'olor que has triat:-mare,-patates,-flor. Si ho necessites aquí tens aquests exemples.
 


Les participacions que ens enviïs es podran veure al Screen Festival 2013 que es celebrarà els dies 24 i 25 de maig a l'Hotel Catalonia Rambla de Barcelona juntament amb una selecció de contes relacionats amb les olors i els perfums. I si et ve de gust també podràs participar en el taller "mini Screening olfactiu" que est portarà a terme el dissabte 25 de maig de 17 a 18.30h.



Per cert, si vols inspirar-te o informar-te sobre la relació entre les olors i els colors o l'art, visita la col lecció olorVISUAL a través del seu web. Podràs gaudir d'un munt d'artistes que com tu recreen l'olor a través de les seves obres. Esperem els teus dibuixos. Que t'ho passis bé? Ah! I no oblidis la cita dels dies 24 i 25 de maig al miniSCREEN dins de Screen Festival. Si vols veure el programa d'activitats pots visitar la seva pàgina web on hi trobaràs, entre altres, les propostes De Quin Color és Aquesta Olor i Mini Screening Olfactiu.