General

CONTES I DRETS HUMANS

En col·laboració amb la Fundació Vicente Ferrer, des d'Una mà de contes et convidem a descobrir la Declaració Universal dels Drets Humans, a través d'una selecció de contes de la nostra col·lecció relacionats amb alguns dels seus articles

En col·laboració amb la Fundació Vicente Ferrer, des d'Una mà de contes et convidem a descobrir la Declaració Universal dels Drets Humans, a través d'una selecció de contes de la nostra col·lecció relacionats amb alguns dels seus articles. Aquesta relació s'explica a l'apartat Contes que il·lustren valors. Contes i drets humans del web.
 


Amb la idea de difondre presencialment aquesta iniciativa, al llarg del mes de gener de 2016, Una mà de contes i la Fundació Vicente Ferrer duen a terme conjuntament tallers pilot en tres escoles de Barcelona: Vila Olímpica, Augusta i Patufet.

L'objectiu d'aquests tallers és que els nens i les nenes es familiaritzin amb la Declaració Universal dels Drets Humans. Per això se'ls proposa:

1. Una breu explicació sobre els Drets Humans i la Declaració Universal que els va recollir.
2. El visionat d'un conte del programa Una mà de contes, el contingut del qual estigui relacionat amb un dels articles de la Declaració.
3. Utilitzant l'aplicació del web del programa, fer un dibuix que il·lustri el contingut de cada article. Per realitzar aquestes dibuixos es proposen temes associats: retrats, paisatges, animals, una casa ... Aquests dibuixos s'incorporen a l'arxiu de participacions del web i també es destaquen a l'apartat citat sobre Contes i drets humans.
 
Anar al contingut