Participacions destacades

2015: un nou any ple de contes i de bons desitjos

Les festes de Nadal i de cap d'any impliquen un augment de participacions en el nostre web, especialment en el Taller de dibuix que molts usuaris fan servir com a eina per felicitar familiars i amics

Les festes de Nadal i de cap d'any impliquen un augment de participacions en el nostre web, especialment en el Taller de dibuix que molts usuaris fan servir com a eina per felicitar familiars i amics. Part d'aquestes felicitacions s'envien també al programa i es publiquen al web.

Seguint aquesta petita tradició, al llarg d'aquest canvi d'any 2014-2015 també hem rebut nombroses participacions amb desitjos unànimes de bones festes i feliç any 2015, desitjos que compartim. El dibuix de bones festes de la Susanna constitueix un exemple destacat a partir del qual, i a través del Taller de sonorització, hem afegit com a banda de so una versió de la sintonia d'Una mà de contes composada per Josep Lluís Jornet "Panxulo", donant com a resultat una bella peça audiovisual que podeu gaudir en aquest enllaçTambé com cada any, diverses escoles han creat felicitacions col·lectivament a l'aula: entre elles volem destacar (i agrair) els dibuixos fets per l'alumnat de les escoles Immaculada Concepció de Lloret de Mar i Sant Ignasi de ManresaVolem comentar també que el centre Arts Santa Mònica ha prorrogat fins a finals de gener l'exposició TRAÇ en relació a la qual s'han anat fent uns tallers d'Una mà de contes amb les escoles que ho sol·licitin conjuntament amb una visita prèvia a l'exposició. Això ha permès que es poguessin incorporar a l'experiència noves escoles com l'escola XiprersQuan acabi l'exposició farem un resum d'aquesta activitat.

Propostes participatives, projectes de col·laboració amb entitats culturals i educatives... i NOUS CONTES: ben aviat podreu gaudir de nous i sorprenents capítols d'Una mà de contes que podreu veure en la seva emissió televisiva, però també al web.

El nou any 2015 es presenta doncs ple de bons desitjos i de contes. FELIÇ 2015
Anar al contingut