Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Democràcia

Tots formem part d'una societat. Els nens, també. En democràcia, els adults escullen els seus representants perquè decideixin com organitzar-se col·lectivament. Però, el nens, què en pensen? És important participar? Què vol dir manar i ser manat? De què serveix la política? En aquest capítol els nens reflexionaran sobre totes aquestes qüestions que ens afecten a tots.

Els protagonistes:

-ENNIA
12 anys. Gòtic, Barcelona
A l'escola de l'Ennia tenen un Parlament on els nens i les nens poden opinar i fer propostes per millorar el funcionament de l'escola. Per a l'Ennia participar és molt important i això beneficia tothom dins l'escola.

-ONA
11 anys. Ripoll
Ripoll té un ajuntament infantil i l'Ona n'és l'alcaldessa. En aquest consistori, els 8 regidors que representen els nens i nenes de les escoles, fan propostes per millorar el seu poble. Per a l'Ona ser alcaldessa és una responsabilitat i es prepara a consciència les seves intervencions al plens.