Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Consum

Actualment tots vivim envoltats de missatges publicitaris que promocionen productes, d'aparadors atractius que fan agafar ganes d'entrar a comprar, de centres comercials on es pot trobar de tot... però què en pensen els nens i les nenes del consum, de la sostenibilitat, de la despesa i de l'estalvi?

-CRISTINA
11 anys. Sarrià-Sant Gervasi, Barcelona
La Cristina és la gran de quatre germans. És presumida i li agrada anar a comprar roba i complements. A la seva mare no li agrada gens anar de botigues, però ha trobat una aliada en la seva tieta que l'acompanya sempre. És una nena molt responsable i té clar que no tot el que vol es pot comprar. És estalviadora; a part dels diners que li donen pels aniversaris, fa polseres de fils per guanyar més diners i les ven molt barates a familiars i amics.


-PATRÍCIA
12 anys. Fort Pienc, Barcelona
A la Patricia li agradaria viure en un món millor, més sostenible; i mira de fer petites coses per canviar-lo. A casa seva no tenen cotxe, reciclen tots els papers, tenen bombetes de baix consum, a casa els avis reciclen orgànic i fan compost i alimenten les gallines. És conscient que encara és massa petita per aconseguir grans canvis. La Patricia s'ha format la seva pròpia visió del món a partir dels valors que li han transmès a casa seva.