Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Família. Models familiars

Tradicionalment la família sempre havia estat formada pel pare, la mare i els fills, però en les últimes dècades la societat ha canviat i els models familiars també. Ara hi ha nens que tenen els pares separats, que només tenen una mare o un pare, que tenen dos pares, pares i mares amb noves parelles, nous germans...
En aquest capítol els nens ens explicaran quins models coneixen i si totes les opcions són acceptades amb la mateixa naturalitat.
Els protagonistes:
-JORDI I PAU
11 anys. El Prat de Llobregat
El Jordi i el Pau són bessons i els seus pares estan separats des de fa 6 anys. Amb el temps, l'exparella ha aconseguit mantenir una bona relació i ara els nens tenen molt clar que tot i que el pare i la mare estiguin separats ells sempre formaran part de la vida dels dos.
-TIGIST
11 anys. Eixample, Barcelona
La Tigist va néixer a Etiòpia i forma part d'una família monoparental. Viu amb la mare i una germana, també adoptada com ella. El seu model familiar, el d'una mare sola amb fills, és minoritari i comporta dificultats i sacrificis però, tot i que a ella li agradaria tenir un pare, considera que té una gran família.