Un llibre per a cada edat
Enllaços a les diferents pàgines
imatge

L'ocell Piu-piu

Text: Santi Anaya
Il·lustració: Àlex Roca
Editorial: Planeta

Una història d'amistat i cooperació. El Mic troba un ocell petit i el vol cuidar, però en Cincsegons pensa que és millor que l'ajudin a trobar el niu per tal que l'ocellet pugui tornar amb la seva família. Què faries tu, súper?

imatge

La capsa secreta del bosc

Text: Maica Meseguer
Il·lustració: Equip del programa Mic
Editorial: La Galera

Un conte per llegir als més petits sobre la màgia de la natura. En Mic i en Cincsegons descobreixen una petita llavor, la capsa secreta del bosc, i busquen la manera de poder obrir-la. Tots dos saben que, de dins, en sortirà un arbre carregat de fruita.

imatge

En Litus no pot dormir

Text: Mireia Sánchez
Il·lustració: Litos
Editorial: Takatuka

En Litus i la Mimi són molt amics, sempre juguen junts i s'expliquen totes les coses. Ara fa uns dies que en Litus té molta son i s'adorm a tot arreu. La Mimi està preocupada i, quan vol saber què li passa a en Litus, aquest li contesta que el seu monstre de l'armari no calla i no el deixa dormir. La Mimi pensa molt i, al final, té una idea perquè en Litus torni a dormir a les nits. Sortirà bé?

imatge

Monstre rosa

Text: Olga de Dios
Il·lustració: Olga de Dios
Editorial: Estrella Polar

Abans de néixer, el monstre rosa ja era diferent dels altres. Tots eren blancs, però ell era rosa. Tots eren petits, però ell era gran. Tots eren seriosos, el monstre rosa sempre somreia. Un dia, el monstre rosa decideix emprendre un llarg viatge. Una història per entendre la diversitat com a element enriquidor de la societat.

imatge

L'any del Blauet

Text: Jaume Cabré
Il·lustració: Pep Boatella
Editorial: Estrella Polar

En Blauet és un ocell que té la panxa i les ales pintades de blau. Viu a la selva, amb altres ocells. Un dia decideix marxar d'aquell lloc perquè està cansat del bosc i vol conèixer món. En Blauet arribarà a un nou lloc on descobrirà les estacions de l'any.

imatge

Vaja, un llibre!

Text: Lorenz Pauli
Il·lustració: Miriam Zedelius
Editorial: Takatuka

En Jan porta un paquet per a la senyora Espinadella. Ella, que està asseguda en un banc amb el mòbil, es queda sorpresa quan l'obre: és un llibre! En Jan, en canvi, somriu satisfet: és un àlbum il·lustrat per a ell. Però la senyora Espinadella no sap què fer amb aquell llibre. Sort que en Jan li ensenyarà com el pot utilitzar.

imatge

Mai no estan contents

Text: Mathieu Pierloot
Il·lustració: Baptiste Amsallem
Editorial: La Casita Roja

Com és el teu aniversari? Reps algun regal? I què fas quan els obres? A veure si t'identifiques amb el protagonista d'aquest conte.

imatge

Un niu en un arbre / Un arbre en un niu

Text: Carles Sala i Vila
Il·lustració: Montse Español
Editorial: Barcanova

Les històries sempre són diferents en funció de qui les explica. No és el mateix saber què pensa un arbre quan una família d'ocells construeix el niu a les seves branques, que saber què pensa el pollet que neix de l'ou. Ara podràs llegir la mateixa història des de dos punts de vista diferents.

imatge

Ai, pobre noi

Text: Elanna Allen
Il·lustració: Elanna Allen
Editorial: La Casita Roja

Aquesta és la història d'un peix petit, rodó i groc que neda enmig de l'oceà. De sobte, un pop se li acosta. Sembla que vol jugar però el peix petit sap que, en realitat, el pop se'l vol menjar.

imatge

E-nina 1.0

Text: Shanda McCloskey
Il·lustració: Shanda McCloskey
Editorial: BiraBiro

La Carlota és una noia "digital". La tecnologia és el que més li agrada del món. Quan la mare té un problema que no sap resoldre amb la tauleta, apareix la Carlota per solucionar-ho. També arregla tots els problemes del pare. Un dia, la mare decideix fer-li un regal: una nina. Què farà la Carlota amb ella? Deixarà la tecnologia per jugar a nines?

imatge

Germanastra

Text: Canizales
Il·lustració: Canizales
Editorial: El Cep i la Nansa

Aquesta és la història de dues germanastres. Una té el somni de casar-se amb un príncep i viure en un castell. L'altra conrea un hort i només pensa a fer créixer verdures que millorin la vida de la gent del poble. Quina germanastra triarà el príncep?

imatge

Poemes de flors i abelles

Text: Núria Albertí
Il·lustració: Mercè Galí
Editorial: El Cep i la Nansa

Un recull de poemes sobre la primavera i els seus colors. Sobre la vida en un corral. Sobre insectes que volen i aranyes que fan vestits. Si t'agrada la poesia i la primavera, aquest llibre és per a tu.