Un llibre per a cada edat
Enllaços a les diferents pàgines
imatge

Aquest nen està a la Lluna

Text: Martina Escoda (text i poemes) i Marta Canelles (músiques)
Il·lustració: Muntsa Vicente
Editorial: Bellaterra Música

Un llibre de poemes i cançons que parlen de planetes imaginaris i d'un nen que té moltes joguines, però sempre està avorrit. Un dia descobrirà una joguina que li permetrà fer un viatge increïble.

imatge

El petit Artur i l'elefant sense memòria

Text: Maria Girón
Il·lustració: Maria Girón
Editorial: Tramuntana

El petit Artur es troba un dia un elefant que plora perquè ha perdut la memòria. L'animal no recorda qui és ni res de la seva vida. Artur està disposat a ajudar-lo. Ho aconseguirà?

imatge

El bassal del rei Olaf

Text: Mar Pavón
Il·lustració: Maria Girón
Editorial: Tramuntana

El protagonista d'aquesta història es diu Olaf, però no és un ninot de neu; és un nen. De fet, si comparem un ninot de neu amb el nen, veiem que són molt diferents. A l'Olaf nen li agrada córrer, que li expliquin històries o li facin petons.

imatge

La carta

Text: Roser Rimbau
Il·lustració: Rocío Araya
Editorial: Takatuka

Un nen africà vol enviar-li un dibuix al seu pare, que viu ben lluny. Troba un tros de paper i està decidit a fer-li alguna cosa que li recordi el poble. Tot el dia corre amunt i avall i pregunta a tothom sobre el dibuix que pot fer, però no troba resposta. Al final, algú l'ajudarà a fer el millor dibuix possible.

imatge

Ada magnífica, científica

Text: Andrea Beaty
Il·lustració: David Roberts
Editorial: Beascoa

A l'Ada Marie li va costar començar a parlar. No ho va fer fins als tres anys. Però era un belluguet i empaitava sorolls i llumets tota l'estona. El primer que va dir l'Ada Marie va ser "per què?" i no es va cansar mai de preguntar i d'investigar. Primer el perquè? Després què? Com? I finalment, quan? Els pares de l'Ada van entendre que la seva filla necessitava satisfer la seva curiositat. Serà l'Ada una dona científica quan creixi?

imatge

Els problemes d'en Pingüí

Text: Jory John
Il·lustració: Lane Smith
Editorial: Alba

Aquest matí, al pingüí li molesta tot: fa fred, no hi ha peixos, a l'oceà hi ha orques i taurons, no pot volar, s'assembla a tothom... No para de queixar-se. Fins que es troba la morsa, que intentarà fer-li veure que la vida val la pena.

imatge

Ziggy i l'espectacle de llum de lluna

Text: Kristyna Litten
Il·lustració: Kristyna Litten
Editorial: Blume

La Ziggy sent un cant que no és normal: un ocell ha perdut el seu fill. El vol ajudar a trobar-lo i tenen una pista: és un ocellet ratllat. En la seva recerca descobreixen que hi ha molts animals ratllats! La Ziggy i l'ocell buscaran el pardal i intentaran arribar a temps per a l'espectacle setmanal.

imatge

Au, si jo t'estimo

Text: Jory John
Il·lustració: Benji Davies
Editorial: Andana

L'os ha decidit que passarà un dia tranquil i relaxat a casa, però, algú ha pensat en altres plans per a ell. Aquest algú és l'ànec que viu just a la casa del costat i que vol sortir a passejar amb l'os. Podrà l'os relaxar-se en pau?

imatge

Entreson

Text: Juan Muñoz Tébar
Il·lustració: Ramon París
Editorial: Ekaré

Quan l'Elisa no pot dormir, viatja pel món d'Entreson amb la seva llanterna. Entreson és un món entremig del son i la vetlla. Cadascú el pot imaginar com vulgui, però el de l'Elisa és una selva fosca i poblada amb camins que condueixen a magnífiques trobades.

imatge

Daniela la pirata

Text: Susanna Isern
Il·lustració: Gómez
Editorial: Nube Ocho

La Daniela vol ser pirata. Concretament, vol ser pirata al Caiman Negre, el terrorífic vaixell pirata del capità Orellatallada. Un dia, la Daniela puja al Caiman Negre i comunica a la tripulació el seu desig de formar-ne part. Orellatallada li prepara una sèrie de reptes per posar-la a prova.

imatge

Muà! La història d'un petó verd

Text: Imapla
Il·lustració: Imapla
Editorial: Milrazones

Un llibre per als més petits de la casa. Tot comença amb una granota que, un dia, va atrapar un petó verd i el va regalar al primer que va passar.

imatge

Missatge important

Text: Gabriel Gay
Il·lustració: Gabriel Gay
Editorial: Ekaré

Un nen s'ha posat malalt i l'han hagut de dur a l'hospital. El seu gos segueix l'ambulància de ben a prop però no el deixen entrar a l'edifici. Borda i borda perquè vol transmetre un missatge important al seu nen. Però com que no el deixen entrar, buscarà la complicitat d'altres per fer arribar el seu missatge. Començant pel gat...