imgauto52

El drac sense foc

Text: Maica Meseguer
Il·lustració: disseny de Manel Trias
Editorial: La Galera

El Mic i en Cincsegons s'inventen un llibre de princeses. Hi surten, també, un cavaller i un drac que no sap treure foc pels queixals.

imgauto54

Quina colla d'animals!

Text: Nicholas Allan
Il·lustració: Nicholas Allan
Editorial: Ekaré
En Quim Trompeta va a l'escola per primera vegada. És un elefant. Però a la seva classe no hi ha cap altre elefant. Tots els animals són diferents i en Quim només vol un amic que sigui com ell. El trobarà?
imgauto56

La sorpresa de la Nandi

Text: Eileen Browne
Il·lustració: Eileen Browne
Editorial: Ekaré
La Nandi vol sorprendre la seva amiga Tindi i li prepara un cistell de fruita variada. De camí al seu poblat, la Tindi es creua amb  diferents animals que trobaran la fruita del cistell molt apetitosa...
imgauto59

Mare medusa

Text: Kitty Crowther
Il·lustració: Kitty Crowther
Editorial: Ekaré
Medusa ha estat mare d'una nena preciosa que es diu Irisada. Ella la protegeix entre mig dels seus cabells llarguíssims! Juguen, riuen, llegeixen contes... Però la Irisada vol anar a l'escola, vol estar amb altres nens. Medusa no ho té gaire clar i prefereix que n'aprengui a casa. Canviarà d'opinió?
imgauto61

El petit pelut

Text: Pierre Bailly
Il·lustració: Céline Fraipont
Editorial: Base
Un còmic molt divertit per als més petits. El protagonista és petit, pelut i molt divertit. Ha sortit de casa i tot anava pel bon camí però, de sobte, el món canvia i tot es regira! 
imgauto63

Paula i la lluna

Text: Alberto Sánchez Argüello
Il·lustració: Sonja Wimmer
Editorial: Takatuka

La Paula sempre ha volgut anar a la Lluna. I ho ha intentat de totes les maneres possibles: pujant a coll del seu pare o fent un coet amb cartró. Ha pres les mides necessàries i ha practicat tots els moviments. Ho té decidit. La Paula, de gran, vol caminar per la Lluna.

 

imgauto66

El viatge dels veïns

Text: Hélène Lasserre
Il·lustració: Gilles Bonatux
Editorial: BiraBiro
Els veïns han creat l'Aspiranou, un supervehicle que els permetrà fer la volta al món. Visitaran Grècia i el mont Olimp, Venècia, l'Índia i el Japó. En aquest viatge únic, descobriran un munt de llocs meravellosos i gaudiran de la companyia dels veïns.
imgauto68

No despertis mai un drac

Text: Bianca Schulze
Il·lustració: Samara Hardy
Editorial: Cruïlla
Xxxt! No facis soroll! No cridis fort! Que hi ha un drac dormint! Oh, no! Sembla que hi ha una festa! Algú té un timbal! Despertarà el drac? Prepara't per si passa...
imgauto70

Mossegades i queixalades

Text: Mar Benegas
Il·lustració: Susie Hammer
Editorial: Combel
Un llibre per als més petits de la casa. Jugaran a descobrir qui ha mossegat cada pàgina i a identificar quina queixalada fan alguns animals.
imgauto73

Fi? Això no s'acaba així

Text: Noemi Vola
Il·lustració: Noemi Vola
Editorial: Meraki
El protagonista de la història volia ser reparador de finals, és a dir, algú que arregla els finals de les històries. I ho vol ser perquè no totes les històries sempre acaben bé. A vegades passa que el final és massa complicat o trist o no s'entén. És per això que ha decidit dedicar-se a escriure els millors finals del món. Ho aconseguirà?
imgauto75

Embolic al museu

Text: Luciano Lozano
Il·lustració: Luciano Lozano
Editorial: Mediterrània
La Sara i els seus companys, avui, no tenen classe perquè van d'excursió al museu. La Sara pensa que els museus són molt avorrits. Quan va al camp, juga i salta, però als museus no es pot tocar res i sempre han d'estar en silenci. Però la visita de la Sara al museu no serà com ella esperava.
imgauto77

El gran llibre dels supertresors importants de debò

Text: Susanna Isern
Il·lustració: Rocío Bonilla
Editorial: Flamboyant
La Sara i els seus amics ja ho tenen tot preparat per a l'esdeveniment de l'estiu: una acampada al bosc. La Sara està molt feliç perquè té un supertresor que són els seus amics. No és l'única que té un supertresor! A en Nico li encanta sortir de casa i conèixer el que l'envolta. El seu supertresor és anar cada cop més lluny. Tots els nens i nenes que apareixen al llibre tenen supertresors que són molt valuosos, que ens fan feliços i que hem de cuidar. Quin és el teu?