imgauto52

La història mai explicada

Text: Gerard Hausmann
Il·lustració:
Editorial: La Galera

Per als fans de la Família del Super3 arriba el llibre més esperat, el que n'explica tots els secrets i anècdotes més desconeguts. El Roc i la Lila són els encarregats de narrar aquesta aventura visual on t'ensenyaran tot el que hi havia darrere de les càmeres i els escenaris. Com es van fer les Festes dels Súpers? Què hi havia a l'habitació de la Lila? Com és l'hivernacle de la Nenúfar i la Matoll, o quines coses no saps d'en Biri Biri? Un llibre que et sorprendrà!

 

imgauto54

Els contes de les vocals

Text: Anna Manso
Il·lustració: Toni Galmés
Editorial: Beascoa

Segur que coneixes ja quines són les vocals, oi? Però saps la història de cadascuna de les lletres? Si la teva resposta és que no, "Una mà de contes" et presenta els contes de les vocals. Amb cinc històries diferents, una per a cadascuna de les lletres.

 

imgauto56

Els capibares

Text: Alfredo Soderguit
Il·lustració: Alfredo Soderguit
Editorial: Ekaré

Aquesta faula ens explica la història d'una família de capibares que arriba a un corral de gallines. Estan fugint dels caçadors. Per a les gallines el seu corral és un lloc segur i té unes normes ben establertes i, quan hi arriben els capibares, desconfien d'ells. Són salvatges i prefereixen no acostar-s'hi.

 

imgauto59

On van els àngels de neu?

Text: Maggie O'Farrell
Il·lustració: Daniela Jaglenka
Editorial: La Galera

T'has despertat mai de cop, en plena nit, sense saber per què? Això li va passar a la Sylvie, que una nit es va despertar de sobte, sense cap motiu. Aleshores va veure com algú travessava la seva habitació caminant de puntetes. De la seva esquena sortien un parell d'ales, enormes i fetes amb les plomes més suaus i blanques que et puguis imaginar. La Sylvie tenia al davant un àngel.

 

imgauto61

Espècies extraordinàries

Text: Salvador Comelles
Il·lustració: Christian Inaraja
Editorial: BiraBiro
Que coneixes un pi boig? És un pi poc assenyat, imprevisible. I la cuca de fum? Treu una petita columna de fum per una mena de xemenia que té. No has jugat mai amb les lletres? A vegades, una petita modificació en una paraula genera un gran canvi i un animal o un objecte que coneixes prou bé, es converteix en en alguna cosa desconeguda, com les "meduixes" o els "xampanyons"! Juga, juga!
imgauto63

La nena dels ulls atrafegats

Text: André Carrilho
Il·lustració: André Carrilho
Editorial: Thule
La protagonista d'aquesta història té els ulls atrafegats perquè tot el dia està mirant la pantalla del mòbil. Mentre camina, sempre va amb el telèfon a la mà, mirant la pantalla amb els ulls ocupats. I, és clar, es perd tot el que passa al seu voltant. Fins que un dia...
imgauto66

Els ossos de l'aire

Text: Arnold Lobel
Il·lustració: Arnold Lobel
Editorial: Blackie Books
Hi havia una vegada quatre ossets: en Ronald, en Donald, en Harold i en Sam. El seu avi els volia ensenyar les coses que un os com cal ha de saber fer: pujar i baixar dels arbres, pescar, sortir a caminar i fer la migdiada. Però és que ser un os com cal és molt avorrit! Tots quatre prefereixen fer jocs malabars, salts a l'aire i trucs amb un cordill.
imgauto68

El jersei de la mare

Text: Jayde Perkin
Il·lustració: Jayde Perkin
Editorial: Baula
Perdre un ésser estimat fa mal. La protagonista d'aquesta història perd la seva mare perquè mor d'una malaltia. Ella té la sensació que no podrà tirar endavant ara que ella no hi és. I haurà d'entendre què és això del dol i com es pot superar un fet tan dolorós com el que li ha tocat viure. Un jersei de la mare l'ajudarà.
imgauto70

L'arbre que volia veure món

Text: Sergi Vea
Il·lustració: Carles Redondo
Editorial: Claret
Hi havia una vegada un arbre que vivia enmig del bosc. El seu somni era viatjar i veure altres llocs i conèixer altres paisatges. Però no sabia com fer-ho. Va preguntar a un ocell, també a un talp i a una abella. Però cap d'ells el podien ajudar. Fins que va aparèixer en Miquel.
imgauto73

Tiffky Doofky, de professió escombriaire

Text: William Steig
Il·lustració: William Steig
Editorial: Blackie Books
En Tiffky Doofky és l'escombriaire del poble d'Espurnera. Un dia de primavera estava ben content i volia fer la seva feina molt ràpid per poder anar al pícnic anual del Club de l'Oli i del Vinagre. Després de recollir totes les bosses de la botiga de la Madame Tarsal, va decidir entrar-hi perquè li llegís el futur. I atenció al que li va dir Madame Tarsal: abans que s'acabés el dia, s'enamoraria de la criatura amb què es casaria. En Tiffky Doofky estava molt nerviós! Seria veritat? On la coneixerà? Com serà?
imgauto75

Els invisibles

Text: Tom Percival
Il·lustració: Tom Percival
Editorial: Andana
La família de la Isabel no tenia diners per posar la calefacció malgrat que feia molt fred. Tampoc tenia diners per comprar algunes coses que podrien ser normals. Però a la Isabel, això, no li importava. Ella tenia la seva família i, a més, sempre era capaç de trobar coses boniques. Un dia, però, la Isabel i la seva família van haver de canviar de casa perquè no podien pagar el lloguer. I van anar a viure a una ciutat on la Isabel es va acabar convertint en invisible. I no era l'única!
imgauto77

La unió fa l'èxit

Text: Laurent Cardon
Il·lustració: Laurent Cardon
Editorial: Tramuntana
Les gallines d'una gran, gran família, han de covar els seus ous. Ells s'organitzen per fer-ho, però també per tenir un temps d'oci. Els galls no hi estan d'acord. Volen un ordre, però, sobretot, volen que les gallines segueixin les seves instruccions. Creus que elles estan disposades a fer-ho? O demanaran més col·laboració dels galls?