imgauto52

Viatge al país dels arbres

Text: J. M. G. Le Clézio
Il·lustració: Henri Galeron
Editorial: Animallibres
Sabies que els arbres són una mica tímids? Però, si els observes atentament, t'adonaràs que són uns éssers màgics que parlen, es mouen i, fins i tot, tenen ulls per veure-hi! El protagonista d'aquesta sèrie descobrirà tot això i molts altres secrets que no t'esperes.
imgauto54

Els infants de la resistència

Text: Vincent Dugomier
Il·lustració: Benoît Ers
Editorial: Base

Aquest còmic explica el dia a dia d'uns nens en un poble francès que es diu Pontain l'Écluse. Aquest poble està ocupat per l'exèrcit alemany d'Adolf Hitler als anys 40. El còmic, seriat, explica la vida de dos nens de tretze anys que no volen sotmetre's a l'ocupació nazi. Ells no volen fer com altres francesos que es resignen davant la situació d'ocupació i pensen què poden fer per plantar cara als nazis.

 

imgauto56

Pippi Calcesllargues

Text: Astrid Lindgren
Il·lustració: Astrid Lindgren
Editorial: Kókinos

La Pippi té nou anys. Viu sola, sense pares, amb un cavall i un mico. Però la Pippi no necessita ningú per tirar endavant. A part dels dos animals, la Pippi també té una maleta plena de monedes d'or i gràcies a això es pot comprar tots els caramels i les joguines que vulgui. A més de ser molt divertida, la Pippi té una força descomunal que utilitza per ajudar els més febles com si fos una superheroïna.

 

 

imgauto59

Imbatible. Superheroi de proximitat

Text: Pascal Jousselin
Il·lustració: Pascal Jousselin
Editorial: Base

Coneixes l'"Imbatible"? És l'únic i veritable heroi del còmic. Però no és un superheroi normal. Té el poder de travessar el temps, l'espai... i les pàgines! I aquest poder l'utilitza per frustrar els plans maquiavèl·lics dels dolents de tot el món! Vols saber com s'ho fa?

 

imgauto61

L'Ikatú i la ciutat enarbrada

Text: Miguel Cordero
Il·lustració: Matías Tolsà
Editorial: Nandibú
Gairebé tots els gats són iguals, però l'Ikatú no és un gat normal. Ell vol ser capità d'un vaixell i navegar pels set mars. Un dia, cansat ja de dormir tot el dia, va decidir marxar de casa i deixar una nota als pares on comunicava que volia viure aventures. Acompanyat de l'Antolí, que és un chihuahua i és el seu millor amic, es trobaran amb nius de formigues vermelles, persecucions navals, vaixells voladors,... Un gat al mar. Te l'imagines?
imgauto63

El Club de les Quatre Emes

Text: Juan Ramón Santos
Il·lustració: Paula Blumen
Editorial: Edebé
Madame Llamí odiava els nens, tot i que té una botigueta on ven llaminadures, joguines, quaderns per pintar i cromos. Era molt educada amb els adults, però tremendament desconsiderada amb els nens quan anaven sols a la seva botiga. Per aquesta raó i per moltes altres, Madame Llamí era l'encarnació del mal per a la Matilde i els seus amics: en Manuel i les dues Maries. Tots quatre decideixen escarmentar-la i creen una associació secretíssima: el Club de les Quatre Emes. Però mentre preparen la seva venjança, descobreixen que Madame Llamí té un problema familiar greu. 
imgauto66

Maria, la trementinaire

Text: Dolors Salvador
Il·lustració: Marta R.Gustems
Editorial: Sidillà
L'àvia de la Maria és trementinaire. I la seva mare també. Coneixen les propietats de les plantes i saben preparar alguns remeis. Es diuen trementinaires perquè fan servir trementina, un oli que es treu del pi i que té propietats medicinals. Doncs bé, l'àvia de la Maria s'ha fet gran i la mare li demana que sigui ella qui l'acompanyi enguany a vendre les plantes i els remeis que han preparat durant l'any.
imgauto68

El llibre de la por

Text: David Cirici
Il·lustració: Manuel Ortega
Editorial: Edebé
En Martí no era un nen poruc. Però el seu pare era a la guerra i la seva mare el portava al refugi quan sonaven les alarmes i queien les bombes. I, aleshores, el Martí va començar a tenir por però, per no preocupar la mare, va decidir no dir res. Un dia, en Martí va rebre la visita d'uns éssers petits, divertits i gairebé transparents. Volien que en Martí els ensenyés què era la por perquè ells no en tenien. I sabries ensenyar algú a tenir por?
imgauto70

Nyam! Sobre allò que mengem!

Text: Diana Oliver
Il·lustració: Carmen Saldaña
Editorial: Andana
Si estàs interessat a saber d'on ve allò que mengem, com s'ha preparat, quins ingredients conté i com afectarà el nostre organisme; si t'agradaria menjar sa però no tens molt clar què vol dir això, o, fins i tot, si vols saber com i què mengen a altres llocs del món, aquest llibre et respondrà totes aquestes preguntes. Després de llegir-lo, segur que tens més clar què has de menjar per tenir una dieta saludable.
imgauto73

El Mètode Xof

Text: Roddy Doyle
Il·lustració: Brian Ajhar
Editorial: Blackie Books
Saps qui són els Mofetes i el Mètode Xof? Te'ls presentem! Els Mofetes són uns éssers diminuts i molt sigil·losos, tant, que quan riuen fan "hi, hi, hi" per no cridar l'atenció. Saps a què es dediquen? A vigilar els nens per assegurar-se que els adults els tracten bé. I què passa si algun adult es porta malament? Doncs que el sotmeten al Mètode Xof. Que envien als nens a dormir sense sopar? Mètode Xof! I vols saber, clar, què és aquest mètode, oi? Doncs no ho podem explicar aquí...
imgauto75

Oblida'm, Nata

Text: Maria Scrivan
Il·lustració: Maria Scrivan
Editorial: Brúixola
La Natalie està enamoradíssima del Derek. Ell li va escriure una carta preciosa abans de Nadal i, ara, ella només pensa en ell. La Natalie, per primer cop a la seva vida, se sent segura. Té amics que li fan costat i passa molt temps amb el Derek. A més, sembla que comencen a reconèxer-li els mèrits. Tot va bé! Però un dia, el Derek li diu que només l'estima com a amiga. La seva autoestima cau i, fins i tot, abandona els seus amics. Ho superarà? Un llibre en format de còmic per als amants del gènere.
imgauto77

El meravellós país dels snergs

Text: Veronica Cossanteli
Il·lustració: Melissa Castrillón
Editorial: La Galera
La Flora i en Pip fa poc que han arribat a l'orfenat de Sunny Bay. La integració no és fàcil perquè la directora imposa unes normes molt estrictes. Sort del senyor Gorbo, un snerg oblidadís però encantador. Un dia, sense voler-ho, s'escapen i van a parar a un món màgic: el país dels snergs, un lloc ple de meravelles i perills. Si t'agraden les històries i els universos fantàstics, és un bon llibre per a tu.