Programació especial de Nadal al canal Super3

El 23 de desembre, el canal Super3 estrena nova programació coincidint amb l'inici de les vacances escolars de Nadal. Durant aquests dies de festa, es podran veure moltes pel·lícules, algunes d'estrena, a més de les sèries habituals del canal. A més, el programa "Rat Rank" ha preparat una edició especial per al diumenge 24, amb la visita de la família del Riff i el Flat.

Cartell de la pel·lícula "Col·legues al bosc"
Cartell de la pel·lícula "Col·legues al bosc"

El Nadal arriba al canal Super3 amb moltes pel·lícules i capítols especials amb temàtica nadalenca. Durant les vacances escolars, també es podran veure les sèries habituals del canal, com l'acabada d'estrenar "Robin Hood, el trapella de Sherwood". A més, el programa "Rat Rank" celebrarà el Nadal amb l'especial "RatNadal", "El Mic i els seus amics" emetrà capítols especials de Nadal, tant al matí com a la tarda, i la família del Super3 viurà un Nadal molt especial amb l'arribada del Dan, el germà surfista del Fluski.

RatNadal en família (diumenge, 24, a les 11.00)

El programa "Rat Rank" ha preparat una edició especial per celebrar el Nadal, amb el títol "RatNadal en família". Els llums de Nadal ja s'han encès al cau del "Rat Rank" per estrenar una llista musical molt especial amb videoclips nadalencs. Durant aquest mes de desembre les rates més marxoses del Super3 han viscut aventures i desventures per trobar "Les 7 boles de Nadal" i han rebut la visita al cau del tió. Tot culmina amb

l'especial de Nadal, el RatNadal, en què es repassaran els millors moments de l'any, es recordaran els videoclips guanyadors del rànquing del 2017 i es podrà cantar i ballar amb una selecció de les versions més canyeres que han fet el Riff i el Flat aquest any.

Serà un programa molt especial, amb convidats especials, ja que el Riff i el Flat obriran el cau a les seves famílies. Les bastonades de l'avi del Flat i les rebequeries dels cosinets del Riff posaran en perill el programa, però tot s'arreglarà amb la nova nadala que els hi ensenyaran el Riff i el Flat.

Una llarga llista de pel·lícules i especials

El cinema serà un dels protagonistes de la programació de Nadal del canal Super3, amb l'emissió de pel·lícules al matí, al migdia i, alguns dies, també al vespre. A més, durant aquests dies també s'emetran capítols especials de les sèries habituals dedicats al Nadal i amb una durada més llarga, com els programats el mateix dia de Nadal, 25 de desembre: capítol de Nadal de "Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir", "La sorpresa de Nadal del Timmy", "L'increïble Nadal d'en Loopdidoo" o el "Nadal màgic" de "Pat, el carter".

 

Pel que fa a les pel·lícules, la llista és molt llarga, però cal destacar les estrenes al canal Super3 de "Col·legues al bosc" (dimecres, 27), "Col·legues al bosc 2" (dijous, 28), "Pan: Viatge al país de mai més" (diumenge, 31), "Axel, el petit gran heroi" i "El regne de les granotes" (dilluns, 1), "Albert" (dimarts, 2), "La cançó del mar" (dijous 4) i "La Lego pel·lícula" (diumenge, 7).

Un dels protagonistes del Nadal al canal Super3 també serà el detectiu Conan, amb l'emissió de deu pel·lícules protagonitzades pel jove detectiu. Dues d'aquestes pel·lícules són d'estrena: "El detectiu Conan: La bandera pirata al fons de l'oceà" (dissabte, 6) i "El detectiu Conan: La partitura de la por" (diumenge, 7). La resta són: "El detectiu Conan: La catorzena víctima" (dissabte, 23), "El detectiu Conan: l'últim mag del segle" (diumenge, 24), "El detectiu Conan: atrapat al seus ulls" (dilluns, 25), "El detectiu Conan: cruïlla antiga a l'antiga capital" (dimarts, 26), "El detectiu Conan: el mag del cel platejat" (dissabte, 30), "El detectiu Conan: Estratègia sobre les profunditats" (diumenge, 31), "El detectiu Conan: El rèquiem dels detectius" (dilluns, 1) i "El detectiu Conan: el gratacel explosiu".

A banda d'aquestes pel·lícules, durant les vacances de Nadal, el canal Super3 també emetrà films com "Nico, el ren que volia volar", "Cher ami", "Bojos pel surf", "Stand by me Doraemon", "Tom i Jerry: Els petits ajudants de Santa Claus", "Tom i Jerry: El Trencanous", "Stuart Little", "Stuart Little 2",  "Floquet de neu", "Els fills de la pluja" o "El secret de Kells".

super3.cat